lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (6.7.2016 9:35:21)
|
Jutro,curke [sm=kava.gif] Evo,moj laptop je uspješno reanimiran [sm=jezicek.gif]...jučer se opće nije htio upalit,upalio bi se i odma ugasio,ja već odustala-reko mora u servis,probam danas a ono moj frend digne windowse najnormalnije [sm=bravo.gif]...tak sam sretna-kolko sam jučer proplakala ujutro zbor sr_nja kaj sam napravila,tolko sam danas hepi [sm=smiley36.gif]...jer taj laptop mi je muž kupio prije 3 godine za roćkas i taj je samo moj i priraso mi srcu jer je eto,od mm [sm=smiley9.gif] Kazić,pa kaj će B dohrana,vidi ga kolki je [sm=smiley36.gif]pa onda bu stvarno ko div [sm=smiley36.gif] Nije on ko ova mustra moja,ja već ne znam kaj bi mu dala a da bi taj normalno pojeo [sm=smiley29.gif]...sad smo opet u fazi "neću niš" i totalno me izludi do kraja dana sa jelom...ne volim ga silit jer znam da ću si napravit još gore i da će tek onda zamrzit jelo i hranjenje,a ne mogu ga opet ni pustit da jede cca 80 ml mlijeka po obroku ili tipa 10ak žlica kašice...jedva čekam taj 4.8. i kontrolu,da vidim kaj će pedica reć.Neće mi se radi toga vodat ga doktoru,još će samo nekaj pokupit..on je ovak živahan,zaigran,pričljiv pa da mu nekaj je se ne bi tak ponašao... Ne znam kaj bi skuhala...ne bum tikvice jer ih jedemo već 3 dana za redom u raznim varijacijama [sm=jezicek.gif] već me deca čudno gledaju kad vide ručak [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|