lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (4.7.2016 8:05:54)
|
Jutro cure [sm=kava.gif] Mi kasno sinoć stigli doma,u pol 11,cijeli dan imali turneju po Međimurju(svekrva mi je od tam)-pa ujaku,pa jednoj sestrični,pa drugoj,nosali malu curku-taaak je preslatka i sitna mi naspram Maura,već saz zaboravila da je i on bil takav sa 2 mjeseca-sad je naspram nje ko div [sm=smiley36.gif] Hipo,već 8 mjeseci [sm=bravo.gif][sm=smiley29.gif],to vrijeme leti ko ludo...sad će ona krenut,čim se postavlja četveronoške i ljulja,to sam kaj nije...tak je i moj Lukas...mislim da je bil i tak oko 8 mj kad je i propuzal...ovi svi ostali nije puzal nijedan,samo on...mislim da bu i M puzač jer već sad se okrene potrbuške i postavi na koljena i odgurne se fino al ruke ostanu tamo negdje otraga,ne kuži još da se i ruke trebaju micat [sm=smiley36.gif]i onda se ljuti naravno [sm=jezicek.gif] Danira,već sam rekla da mi idemo ukorak zajedno [sm=smiley36.gif]...M je isto prije par dana krenul laprdat sto na sat-jučer ujutro ma-je,ma-je i tak unedogled,smiješan je za poludit,a ono kak se slaže da bu nekaj reko [sm=jezicek.gif] Kazić,kak je K?Ste dobili Rojazol od dr? Katy,kaj vas dvije stvarate?Jel loviš malu plazilicu [sm=jezicek.gif]? Ja sam već u nabavci knjiga [sm=smiley29.gif] naručila već nešto rabljenih za 4.r gimnazije,kaj ne nađem bum novo kupila,dečki će naaavodno dobit od općine konačno knjige,vele da imaju viška u blagajni pa da će svi dobit...inače kupujem i njima,pa to dođe do cifre da ti pamet stane...evo otkad je već škola gotova,a ja još imam jednu ratu knjiga za platit [sm=smiley26.gif] i taman da onda uzmem druge [sm=smiley11.gif] Danas-tikvice [sm=jezicek.gif]...još razmišljam na koji način [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|