lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (9.6.2016 8:51:50)
|
Jutro,curke [sm=kava.gif] E,to volim kad ujutro dođem pa već imam kaj čitat [sm=jezicek.gif]! Jezic,nek se L vrati čim prije u normalu od cijepljenja [sm=bravo.gif]moj je sad adnje podnio bez ikakvih nuspojava [sm=smiley1.gif] još jedna,pa mir do godine dana [sm=smiley1.gif] Danira [sm=bravo.gif] za male odlikaše,ja sam s ovim velikima već zaboravila kaj je to odlikaš [sm=smiley23.gif]...kćer je prolazila s 5 do gimnazije,sedmaš i petaš do 5.razreda...sad će svi proć sa 4,za čudo Božje i ova ljenguza koja guzicu moči u Trogiru [sm=smiley22.gif] A onda nas tek čeka veselo iduće godine-lijenčinu upisat u neku srednju školu,a sam ne zna kaj bi i kćer-državna matura i upisi na faks [sm=smiley11.gif]već mi je zlo unaprijed... Moji svi uče drugi strani jezik i ja sam za to,obavezno...oni su svi od vrtića već učili engleski...kćer u gimnaziji uči 3-engleski,talijanski i španjolski [sm=bravo.gif] Sedmaš danas dolazi navečer doma,pošalje mi tipa 2,3 poruke na dan,samo da znam da je sve ok...oni su sad kaaaao veeeeliki [sm=zz_spin.gif] Moram se dobro odmorit prek ljeta jer kad krene škola,ponovo ću morat bit ko Gestapo nad njim i gubit i ovo malo živaca kaj još imam jer njega natjerat naučit je Sizifov posao [sm=smiley11.gif]...neću još o tome sad mislit.. Mauro je za poludit..ko da je i on u nekom pubertetu [sm=jezicek.gif],ja sam do navečer luda baba kolko me izludi kroz dan sa tim cendranjem,pa neće jest,pa jučer od 10 ujutro do 5 popodne nije opće htio spat a drijema mu se i vidiš da mu se spava a on se ne da [sm=sad.gif] Nadam se da je samo neka faza i da bu brzo prošla jer sam već na rubu sa živcima [sm=hudicek1.gif]...i onda kad mi ko točka na i dođe doma muž i veli kaj sam stalno živčana [sm=smiley29.gif]ja već u glavi imam ovu sliku [img]http://www.pic4ever.com/images/t5.gif[/img] Eto,izjada se ja malo [sm=jezicek.gif] Ja bum danas složenac od zelja i bulgura [img]http://www.pic4ever.com/images/91.gif[/img] Nadam se da do večeri ne bu kiše da mogu ovog zloću odvest van,to mu je jedino jučer bilo kaj je spavao tokom dana [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|