ivana1112 -> RE: Termin - jesen 2013. (24.9.2013 0:15:25)
|
Glagla čestitam na dečkiću [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Javi se kako je prošlo, i kako to da si toliko ranije rodila? Kako vidim, si ćemo ranije krenuti [sm=smiley36.gif] Andrea, brisevi se i rade u 37.tj, bar po mojim saznanjima, osim ako za to nema potrebe ranije. Ja idem opet sljedeći tjedan raditi, bit ću 34.tj, ali ja sam imala BHSB već 2 puta u ovoj trudnoći, pa idemo vidjeti jesam li ga se riješila konačno. [sm=smiley13.gif] Što se tiče pelena, slažem se s MKatom, za male bebe, svake su dobre, kad ih i njima jako često mijenjamo, ja sam ih prvom [sm=duda.gif] mijenjala svala 2 sata, kad je samo cicao i kakao [sm=smiley36.gif] A sad za njega su mi se definitivn najbolje pokazale Libero. A i što se cijene tiče, male pelene su manje-više po 1kn u većini paketa, ove kasnije su skupe [sm=smiley13.gif] Ja ću samo kratak izvještaj napisati s današnjeg UZV-a, u 33.tj beba ima 2400g, i sve je ok. Sljedeći pregled je kod moje gin sljedeći tjedan. I da, preživjela sam crijevnu virozu ovaj tjedan, 4 dana je trajala. Vjerujte mi, bilo je gore od poroda [sm=smiley13.gif] Pišemo se, laku noć!
|
|
|
|