RE: Termin - jesen 2013. (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

andrea0904 -> RE: Termin - jesen 2013. (17.9.2013 21:28:47)

Evo da se i mi javimo...malo smo bili u šopingu poslije pregleda:-)
Kod mene sve po špagi, baš sam sretna, mališa se okrenuo i danas smo 35+2 i ima 2900 g.Pravi je muž...na tatu:-)
Super je bilo vidjeti njegovo lice u krupnom kadru, kak zijeva i otvara usta...jedva ga čekam...imamo i lijepu slikicu!!!
Kontrakcije nemam, slijedeći pregled za dva tjedna, znači oko 38 tjedna pa ćemo vidjeti:-)
Kod vas se puno toga događa...koja će probiti led?!
Držite se cure, samo hrabro i javljajte se s novostima.....
pusa i laku noć[sm=zaspan.gif]

andrea0904 -> RE: Termin - jesen 2013. (17.9.2013 21:30:51)

Ahaaa...zaboravila sam odgovoriti....samnom ide mužić na porod, neka mi bude podrška ili barem da me drži za rukicu:-)

sina -> RE: Termin - jesen 2013. (18.9.2013 7:55:58)

da,ljeto mi smo na isti datum,ali ja nisam ni mislila da ću izdržati do kraja jer je i prvi porod bio 2 tjedna ranije,a kamoli sad kad imam i K,pa sam se puno kretala,jako puno hodam po stepenicama gore-dolje i nju sam dizala non stop,a ima 12.5 kg tako da me moje otvaranje ne čudi. inače,nisam to otvaranje osjetila nikako.

na prošlom porodu je bio i mm sa mnom i ne mogu zamisliti kako bih bez njega,puno mi je pomogao,tako da se zaštitno odijelo već vozi u autu i čeka ga :))

ganja -> RE: Termin - jesen 2013. (18.9.2013 8:18:22)

Jutar!

Noć prošla mirno, muž otfurao malu u jaslice, kava miriše i rasklapa se stol za peglanje [sm=kava.gif]

Jučer sam preskočila peglaje jer sam odjurila još nešto nakuhat i oprat na ruke, a navečer sam još ispekla 4 teglice džema od šljiva u panici da ne propadne 4-5 kg koje smo u tu svrhu kupili [sm=smiley36.gif]

Ja svakako vodim muža na porod, isto kao i prvi put i iako nisam bila u stanju previše s njim komunicirati (prokleti drip) ful mi je značilo što je tamo i svakome bih to preporučila...babice jure iz rađaone u rađaonu i nisu uvijek prisutne, svašta se može dogodit i mislim da je bitno da ti je netko tamo...ako je muž odsutan ili UOPĆE nije oduševljen idejom - svakako bih preporučila neku prijateljicu ili mamu i sl...ja si baš o tome razmišljam ako me danas ulovi (čisto sumnjam) [sm=smiley36.gif] jer muž upravo kreće za zg na nekakvu prisegu...

sina, kužim za paniku budući da bi bilo dobro još koji tjedan pričekat, ali mi koje smo u terminu mislim da nam je svima pun kufer [sm=nosecka.gif] i tu više nema mjesta panici, priroda se za sve pobrinula...ma bit će s bebiicom sve ok, izdrži još tih tjedan dana barem, jedino mi je žao zbog izvjesnog induciranog [sm=smiley13.gif]

hrabro svima, pegla čeka [sm=kuza.gif]

ribicatt -> RE: Termin - jesen 2013. (18.9.2013 9:38:06)

[sm=duda.gif]
evo da vas obavjestim,ipak sam rodila!!
Rodio se mali decko sa 3110g i 49cm. Dosli smo u 3 u Ri sa trudovima na 3min i u 5i20 sam rodila... Tako da znate da se dr nije salio bas,a ni ja ;) ! Ljubac svima...

ribicatt -> RE: Termin - jesen 2013. (18.9.2013 9:41:31)

I MM je bio samnom,svaka mu cast sto me bodrio VOLIM GA JAKO PUNO!

ganja -> RE: Termin - jesen 2013. (18.9.2013 9:45:18)

JOOOOOOOOOOOOOOJJJJJJJ!!!!!!!!!

ČESTITKEEE!!!! [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

SUUUUPEEER, evo i ja pustila suzicu!

Bravo, mama, bravo tata, a malome mišu dobrodošlicu želim!!!! [sm=smiley31.gif]

...sad gnjavim, ali koji ti je dr bio na porodu? i sve prirodno? bez dripa i sl?

I još jednom: BRAVO, mamacita! [sm=rozica.gif]

andrea0904 -> RE: Termin - jesen 2013. (18.9.2013 10:13:31)

aaaa..supeeeerrr[sm=sloncek.gif]
čestitke mami i tati i uživajte u svom malom anđelu:-)
Sreeetno
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

ribicatt -> RE: Termin - jesen 2013. (18.9.2013 10:18:44)

Dr.Brnic (tako nesto) me pregledala a Dr.Stimac mi je prokinula vodenjak,primalje Anita i Sanja...
Sve je proslo prirodno da,bez dripa i bez lijekova...

ljeto -> RE: Termin - jesen 2013. (18.9.2013 11:02:58)

[sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif]A sta reci draga ribicatt nego od srca sve cestitke,bravo,bravo,bravo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]...

Nadam se da se dobro osjecas, expresno si to obavila, svaka cas_t;-)...cestitke i [sm=duda.gif]...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley4.gif][sm=smiley32.gif][sm=smiley4.gif]

komarac1 -> RE: Termin - jesen 2013. (18.9.2013 11:37:46)

Znači rodila nam je prva trudnica iz termina jesen [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Čestitke ponosnim roditeljima, i čestitke na expresnom porodu bez dripa! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Bravo! Puse bebaču! [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

komarac1 -> RE: Termin - jesen 2013. (18.9.2013 11:42:15)

Evo samo kopiram popis da vidimo koja je iduća na redu [sm=duda.gif] [sm=smiley1.gif]

ribicatt 27.09. [sm=modricrtici.gif][sm=smiley20.gif]

inesica 28.09. [sm=modricrtici.gif] [sm=smiley20.gif]

ganja 02.10. [sm=modricrtici.gif] [sm=smiley20.gif]

glagla 05.10. [sm=modricrtici.gif] [sm=smiley20.gif]

buducamam 08.10. [sm=rozacrtici.gif] [sm=smiley20.gif]

andrea0904 19.10. [sm=modriCrtici.gif] [sm=smiley20.gif]

mirtach 19.10. [sm=modricrtici.gif] [sm=smiley20.gif]

ljeto 22.10. [sm=smiley20.gif]

sina 22.10. [sm=modricrtici.gif] [sm=smiley20.gif]

Mariachi 28.10. [sm=smiley20.gif]

Kazimira 30.10. [sm=smiley20.gif]

komarac1 31.10. [sm=modricrtici.gif] [sm=smiley20.gif]

Znaki 04.11. [sm=modricrtici.gif] [sm=smiley20.gif]

ivana1112 10.11. [sm=rozacrtici.gif] [sm=smiley20.gif]

MKata 14.11 [sm=smiley20.gif]

Navia 21.11. [sm=smiley20.gif]

Dite sa škoja 22.11.
[sm=smiley20.gif]

Kontesa Nera 20.12. [sm=smiley20.gif]

[/quote]

sina -> RE: Termin - jesen 2013. (18.9.2013 15:15:59)

ČESTITAAAAM!!!!!!! (i jako ti zavidim što je porod iza tebe). brzo se oporavi i javi nam se kad možeš.

Ganja,meni ti je panika zbog dripa i poroda,užasno me strah i muka mi je kad se sjetim onih nesnosnih bolova,bez obzira što znam kakva mi,još jedna, sreća stiže,a što se bebice tiče,sigurna sam da će biti sve o.k. pozz curke

MKata -> RE: Termin - jesen 2013. (18.9.2013 17:32:13)

ribicatt ČESTITAM!! [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]

ljeto -> RE: Termin - jesen 2013. (18.9.2013 20:15:03)

Dobra vecer, ma palo mi na pamet, sina zbog tvojih strahova od dripa i poroda,znam da je kemija,ali jesi li mozda razmisljala o epiduralnoj? Ja sam prvo dijete rodila sa epiduralnom i mislim da cu traziti i ovaj put,jer je strah jaci od mene? A usput i leda mi nisu najbolja. Jasno mi je da bi svi zeljeli rodit,prirodno,kratko i sto manje bolno,ali...ja se isto bojim poroda i rizika,ma i prirodnog i poroda uz bilo kakvu pomoc,ali mozda postoji nesto da te umiri ili da sigurnost da porod sto lakse prebrodis...od srca ti zelim da bude brzo brzo najbrze...sretno

ČESTITAAAAM!!!!!!! (i jako ti zavidim što je porod iza tebe). brzo se oporavi i javi nam se kad možeš.

Ganja,meni ti je panika zbog dripa i poroda,užasno me strah i muka mi je kad se sjetim onih nesnosnih bolova,bez obzira što znam kakva mi,još jedna, sreća stiže,a što se bebice tiče,sigurna sam da će biti sve o.k. pozz curke
[/quote]

Kazimira -> RE: Termin - jesen 2013. (18.9.2013 20:18:24)

[sm=bravo.gif]ribicatt čestitke od srca....uživajte u mališanu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

baš krasne vijesti..izgleda da se jesenska lavina pokrenula....jiiihaaaaaaa [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

sina -> RE: Termin - jesen 2013. (18.9.2013 21:54:48)

ljeto,ako ću ikako moći dobiti,tražit ću epiduralnu. tražila sam ju i prošli puta,ali mi ju nisu dali. ne bojim se ni tog uboda ni kemije,samo ako pomaže.

možeš li mi opisati svoje iskustvo sa njom? meni ju nisu dali,tj. odgovorili su me od nje jer bi mi produžila porod,a super sam se otvarala i bila sam relativno brzo gotova,ali bolovi su bili nepodnošljivi,tako da bih radije epi,pa makar bila 2,3,4 sata duže u boksu.

ivana1112 -> RE: Termin - jesen 2013. (18.9.2013 22:44:25)

ČESTITAAAM!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Bravo, stigla nam je prva jesenska [sm=duda.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Sina, ja sam uzela s prvim epiduralnu, i opet ću sigurno. Cijelu noć sam bila u rađaoni, a zahvaljujući epiduralnoj uspjela sam i odspavati 2 sata dok sam imala trudove i otvarala se. Sve je prošlo u najboljem redu, stvarno olakša bolove [sm=smiley1.gif]

Inesica i ganja, vi ste nam sljedeće! [sm=smiley1.gif] Čekamo vas, počelo je...

Mi smo 32. tjedan, i ne mogu vam riječima opisati koliko mi je već dosta trudnoće, sad bih potpisala da sutra rodim! Izgleda da sam neku virozu pokupila, ili gripu, ne mogu se ustati iz kreveta cijjeli dan, ne mogu jesti, muka mi je, a [sm=duda.gif] udara i rasteže trbuh do bolne granice, i ne miruje 2 min, al doslovno. Ne mogu se namjestit za sjedenje, spavanje... a tek je 32. tjedan! S prvim ovo sve nisam ni osjetila. U ponedjeljak idem na uzv, pa ćemo vidjet kolika je bebica [sm=smiley1.gif]

Vaše sve bebice, vidim već velike, teške, spremne za van [sm=smiley36.gif]

Cure, pišemo se, ujutro idem u Petrovu na ono 2.vađenje krvi, tipizacija ili tako nešto.

Laku noć [sm=smiley1.gif]

ganja -> RE: Termin - jesen 2013. (19.9.2013 9:44:19)

Jutro, okruglaste, sa riječkog KBC-a!!!

Prvi trud u 2 ujutro, rodila u 5,30 momčinu od 4kg i 52cm! Ništa od poroda u vodi jer sam bila već 9 prstiju otworena dok se dr pojawio [sm=smiley13.gif]
[sm=smiley36.gif]
No, dobro, swe prošlo vrlo brzo i staloženo, a iskustwo poroda u wodi ostawljam za sljedeći žiwot! !
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Puse svima i sretno!!

Ribicatt ja sam privremeno na 4 katu jer gore gužwa, jawim u kojoj sam sobi kad se popnem ;-)

ljeto -> RE: Termin - jesen 2013. (19.9.2013 9:50:41)

Isuse dragi, vas dvi ste stvarno nevjerojatne...pa od srca cestitam ganja, eto jos jedne jesenske bebice,covik ipo[sm=smiley36.gif].

Neka je sve proslo kako treba, bravo bravo bravo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]!

Cure blago vam se...pozdrav

ljeto -> RE: Termin - jesen 2013. (19.9.2013 10:09:13)

Sina, sto se tice mog prvog poroda i epiduralne mogu samo reci da je nije bilo,nza!am kako bi uspjela do kraja. Mene su dosta izmucili u bolnici,jer su me ostavili cijeli dan u predradaonu,posto mi je pukla voda,cekajuci da moji trudovi krenu,medutim ni nakon gela,ja i dalje u cementu! Tako su me ostavili cijeli dan bez vode i hrane,lezeci tamo ko nekakva stvar,pa kad sam usla u boks,vec sam psihicki bila gotova. Ipak sam od ujutro u 6 do navecer u 6 ostala i samo sala zene i razne porode.

Uglavnom u 6 su me stavili na drip i poceli trudovi, a sta da kazem...samo sam vikala da mi daju epiduralnu jer vise ne mogu. Kad oko 8 dosla anasteziologica i stvarno ja je dobijem. Rekla sam sam Bog mi je pomogao...Trudovi neosjetni,samo sto ne osjecas donji dio tijela,pa je mala nelagoda,ali nista prema svim sokovima prije. U 11 sati su me skinuli sa epiduralne da ponovno osjetim svoje trudove radi izgona. Medutim ti trudovi nakon toga su nista,ali ja sva iznemogla nisam imala force za tiskat. U svakom slucaju rodila sam tek u 1 i 45,dok mi je babica dva tri puta sjedala na drob.

Eto sve je zavrsilo dobro i fala Bogu na tome.

Mogu samo reci da me epiduralna spasila i dosla kad mi je bilo najteze...ja sam za!

andrea0904 -> RE: Termin - jesen 2013. (19.9.2013 10:45:53)

jao...kako je krenulo:-)

Čestitke ganja na pravoj momčini, super da je sve prošlo brzo i bez komplikacija....mogu jedino zaželjeti da i nama ostalima bude tako[sm=bravo.gif]
Čestitke još jednom i mazite se i pazite:-)

komarac1 -> RE: Termin - jesen 2013. (19.9.2013 13:21:37)

Juhuuu! Jos jedan ljetno jesenski decko je stigao! [sm=bravo.gif] cestitke Ganja! Veliki i dobar decko, nije puno mucio mamicu! Bravo!

sina -> RE: Termin - jesen 2013. (19.9.2013 14:12:59)

jao,jao,stvarno je krenulo!!

ganja,ČESTITAM,stvarno je pravi komad!!

što se epi tiče,svakako ću ju tražiti. tnx,curke

sina -> RE: Termin - jesen 2013. (19.9.2013 15:20:11)

ivana 1112,što se tiče toga da ti je dosta trudnoće,to te potpuno kužim. meni je bilo prije 2 tjedna tako,pucala sam po šavovima doslovce. sada mi je nekako o.k,uopće nemam više tu težinu,ne bole me kosti toliko,lakše nađem položaj,samo to što sada moram jako pazit,pa ne smijem dizati K,puno bit na nogama itd mi ide jako na živce,a ja bih baš svašta nešta radila.
hoću ti reći,možda i tebe prođe ta kriza. kako ti je bilo u 1.[sm=nosecka.gif]?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>