sina -> RE: Termin - jesen 2013. (26.9.2013 21:09:04)
|
hej,ljeto sve smo mi to probale i nikako da krene. ajde danas je nešto malo istiskala,pa se nadam da sutra nastavljamo. ipak i te 2-3 kuglice nešto znače. eeeee,jesmo ekipa,nema koja je zdrava,sve imamo neke boljke.užas! ugl. ja sam danas bila kod ORL,sa mojim uhom je sve o.k,kaže da se to hoće dogoditi zbog pritiska pred porod,a i moji zubi nisu isključeni u svemu tome. danas nešto manje boli,pa se da izdržati,ali jedva sam izdržala vožnju kući,više sam ležala nego sjedila jer moj dečko mrzi da sjedim,valjda ga tiskam i to je prava borba,a kad se uspravim i dam mu mjesta onda mu mogu svaki dio tijela napipati koliko se proteže. joj cure,nekako me napuštaju strah i panika od poroda,sad već jedva čekam da ga vidim i počnem normalno funkcionirati sa njih dvoje. mama je otišla kući,ja sam sama sa K,čuvamo se,podignemo tu i tamo,mogla bih i ja krenuti sa pranjem prozora i zavjesa,pa možda odem i u rodilište, hehehe ovo sa akupunkturom mi je skroz zanimljivo,sigurno bih probala kad bih imala priliku. kazimira,ja imam čak i nešto manji šećer od tebe,ali mene moja gin. u bolnici tretira kao teškog šećeraša i stalno drami oko toga. sa tim vrijednostima koje ja imam (5.1, 10, 7.5) misli me poslati na inducirani sa 38 tt.
|
|
|
|