ganja -> RE: Termin - jesen 2013. (17.9.2013 7:26:35)
|
Hei, ženske! Mi danas, evo napunili 38 tjedana. [sm=bravo.gif] Bila jučer kod svog dr, posteljica je još ok, nije prezrela, plodne vode ima, beban naglavačke, ja zatvorena...priključili me na ctg, nema još nikalvih kontrakcija, a beban je živahan kao i obično [sm=smiley36.gif] ...nikakvo zatišje pred oluju, što bi značilo da sam još barem dva tjedna okruglasta...iz ove perspektive to mi je najteže pada jer je dr procijenio da je beba sad već na 3750g!!!!!! ...živi bili pa vidjeli... Nalazi za porod u vodi svi ok tako da se danas javljam na polikliniku u rijeci da vidim kada bih mogla odraditi pregled i tamo...dakle ribicatt, javi se obavezno jer ću i ja biti tamo negdje!!! Javi mi barem porukom jesi li dobila moj broj mobitela - jesi bila pročitala pp koji sam ti poslala? javim ti ja i na fejs... Jedina loša informacija koju sam dobila kod dr je da mi je željezo ipak nisko, a oni su nalaze koji su m stigli prije još dva tjedna pročitali tek jučer!!! to me baš naljutilo budući da mi je zbog toga kvaliteta života stvarno bila narušena, vrtilo bi mi se u glavi, brzo i naglo bih se umarala, vratile su mi se mučnine kao i s pčetka trudnoće, a poslali su me na pregled krvi tek nakon moje molbe :((( uglavnom, jučer sam dobila terapiju, a mogla sam je uzimati već dva tjedna, mah...gotovo sad, tiješim se da to ne moženaškoditi bebaču, samo je meni bilo malo teže..mah..svo zlo u tome [sm=smiley27.gif] ostajte mi dobro, gibam sad [sm=kuza.gif]
|
|
|
|