evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (20.6.2013 10:29:37)
|
bumbi, mi kupili u plodinama neki čamčić bazenčić, za 30 kn, maleni je - taman noica stane. jučer smo ga napuhali, stavili na terasu, maleni je uživao [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] lotte, pokušaj i ti. staviš vodu na sunce da se malo ugrije, i tijekom dana ga svako toliko bućni, bit će zahvalan [sm=smiley1.gif]još nismo bili na moru jer od vikenda do danas stalno neke posjete oko 18h, a to mi je vrijeme kad ću ići na more jer je sunce katastrofalno. još danas mi dolaze prijateljice s faxa i štrumfić će se opet svježiti u svom čamčiću, a sutra nas ni grom neće zadržati doma! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] sminkret, pa super si to skombinirala za dohranu [sm=bravo.gif] sax, meni patron rekla da počinju sjediti sa 6-8 mj, ovisno o djetetu., ali da ga od 4.mj. polako stavljamo sjediti (na kraće mahove) čisto da jačaju mišiće. možda sam se bila krivo izrazila, u polusjedeći ga stavljamo u kolica. i sax, baš super da ste obavili slikanje. mi stalno odgađamo zbog vrućina, ali ako mislimo, a mislimo, krajem 7.mj. ići na put, moramo to učiniti!!! koliko se čeka na osobnu, znaš možda? lotte, [sm=bravo.gif] za shopping, samo nek se uživa! mi smo na 3 pelene, babylove.
|
|
|
|