RE: Zimske bebice 2012/2013 (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Roditeljski razgovori

Poruka

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (3.4.2013 13:36:07)

evanoi to je hipp čaj za probavu(od 2 mj)
kupit ću onda sigurno taj šampon od Mustele,javim kad kupim i probamo[sm=smiley1.gif]
Ovdje je danas isto odvratno hladno,sad me više izluđuje ovo vrijeme

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (3.4.2013 15:31:11)

Koju vi velicinu nosite pelena?Mi smo na Pampers PC 2(vece mi od active baby) i mislila sam probati 3.Imam 3 active baby i cine mi se velike nekako.Probat cu mu veceras staviti i vidjeti

sminkret -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (3.4.2013 17:11:59)

Evanoi, ako ne bude pomogao čaj, probaj biogaya kapi. Moj P imao problema, ali od kad redovno koristimo, kaka bez problema (nekih 5 put dnevno). Imao bio zastoj jer je kakao 2put dnevno, i to ga mučilo, cendro, izvijao se. Sad je sve u normali.
Nelly, pa to kad spavaju znači da su siti i zadovoljni. Da su gladni, već bi nam dali do znanja[sm=smiley36.gif]
Ovdje prestao padat snijeg[sm=bravo.gif]

seraphyme -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (3.4.2013 17:15:49)

ja sam davala taj čaj uvijek, može ga piti kad hoće i koliko hoće [sm=smiley1.gif]

seraphyme -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (3.4.2013 17:17:02)

e mosi pampersice br3. dvojka mu je mini [sm=jezicek.gif]

sax52341 -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (3.4.2013 20:37:40)

Moj nosi br 3 pelene svih proizvodjaca (uzela sam pelene razlicitih peoizvodjaca da vidim koje mu najvise pasu i isplalo je da su mu sve ok [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ipak mislim da cemo koristit intersparove).
Mi koristimo Mustelin sampon za tjemenicu ii odlican mi je, nestala tjemenica a i suha koza se polako povlaci.
Mi smo u Istri do subote malo nam se poremetio ritam od kad smo ovdje, jede manje, spava vise i suha koza mu se povlaci... Ovdje je toplije nego u zg pa grijemo manje a samim time je i zrak manje suh pa mislim da je radi toga... Koliko vidim u zg bas i nije neko vrijeme pa mi je jako drago da smo ovdje
Danas sam ga mjerila krojackim metrom i ispalo je da ima 64 cm, a tezina je vjerovatno oko 6kg. Nosimo robicu 62 i 68 ovisi o proizvodjacu, trenutno mu je glavna zanimacija radit prrrrrr, brrrr sa ustima i slinom i uziva se igrat na onoj podlozi sa igrackam za pod....

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (3.4.2013 20:49:30)

Sax vidim da ste i vi zadovoljni s Mustelin samponom[sm=bravo.gif].Sutra ga kupujem.
Evo ja veceras stavila 3 i cini mi se ok,imam jos par 2 pa cemo vjerovatno preci na 3.
Sax super sto se voli igrati na baby gymu[sm=bravo.gif].
L je jucer poceo rukicu stavljati u usta i cuclati.
Mi smo danas bili u crkvi na neki razgovor prije krstenja i da nije spomenio svijecu ja ju uopce nebi kupila,nije mi ni na kraj pameti bila

daze -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (4.4.2013 8:27:33)

Moja mrva je tek nekidan prisla na pelene 2, a kako imamo one babylove sta smo dobili od dm-a trenutno njih koristimo i nisu lose,ne propustaju jedinicu smo koristili pampers premium care i svaka bi propustila,uzas!
Bumbi kad cete krstit malog? Mi cemo u 6.mjesec jer nam se gradi nova crkva koja ce bit gotova krajem 5.mj a i bit ce lipse vrime pa planiramo festu u dvoristu radit jer imamo dosta mjesta.
M spavala od 22-4 i od 4 i 30-7 i 30.[sm=bravo.gif]

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (4.4.2013 10:15:24)

daze super za spavanje[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Mi sad u nedjelju imamo krštenje[sm=smiley1.gif]
Seraphyme sretan rođendan miceku[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

andydea -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (4.4.2013 10:26:08)

Serap. sretan rođendan malom gos. Miceku [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/torta.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/torta.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/darilo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/metulj.gif[/image]

seraphyme -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (4.4.2013 11:46:54)

hvala cure moje [sm=smiley27.gif]

evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (4.4.2013 14:15:37)

seraph, sretan rođendan miceku!!!!
može, probat ću s tim čajem, bumbi, ako ne bude poboljšanjem s ovim koji je upravo kupio mm - novalac.[sm=smiley36.gif] to mu dali u apoteci. ste ga koristile koja?
moj je još na dvojci, pampers uglavnom jer u zadnje vrijeme nabasamo na akcije, ali i babylove i još druge. sve mu pašu. ali moj štrumfić ima mjesec i pol tek. jedinicu nismo nikad ni koristili [sm=jezicek.gif]

uglavnom, ove dane se stalno nosamo. danas opet vješala robu s njim u klokanici. neće se odvojiti od nas, čak i teško zaspe danju. čim ga usnulog stavimo u kolica (u njima nam bude u dnevnom), plač. spavap bi na nama. [sm=zmeden.gif] šta mu je???? možda skok opet, 7.-9.tjedan!!!
a naručila sam si od tabite nosiljke. daze, imaš li iskustva s tom trgovinicon? ja to preko interneta našla, iz splita su.

sax, di u istru dođete? ti si odavdje ili tvoj m?

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (4.4.2013 20:42:31)

Evanoi a koliko to nije kakao?Meni L najduze nije 4 dana,a sad isto bude svaka 2 dana,evo danas prosao i drugi dan jos nije.Znala sam mu dati i kamilicu s secerom,a i patronazna mi rekla da mu napravim Ad u kamilici.
Kupila sam Mustela sampon za tjemenicu.Danas smo oprali,super mirisi,a sutra cu vidjeti kako mu je.
Isla sam danas kupiti svijecu za krstenje i sok sam dozivjela,kosta 70 kn[sm=smiley29.gif].Obicna svijeca,s malo tila,a svecenik rekso da ima i u crkvi za 10 kn

Anoniman -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (4.4.2013 22:48:22)

Mi smo kršenje imali prije mjesec dana, a kako u Zgb sve moraš sam kupiti mi mu kupili odjelce i svijeću za 300 kn, te onu košulju koja se posveti, a kako smo krštenje imali kod mojih u Slavoniji svećenik nam je na kraju dao svijeću i košulju za krštenje, i još nam je poklonio bibliju za mlade, misno vino Đakovačke biskupije, bombonijeru i još neke manje molitvenike i kalendare, stvarno me ugodno iznenadio

Jully -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (5.4.2013 1:18:09)

mi smo na pampersicama broj 3; 1pc i 2ab. Imam još 3 paketa, a lagano kipi iz njih [sm=smiley5.gif] koristila sam onaj popust 15 posto u dm-u i kupila izgleda malo previše. Imam i one konzumove što smo dobili. Te su veće ali i kruće i deblje.
Mi se patimo sa krštenjem. Ne žele nam ga krstiti u bjelovaru jer nemamo tamo više prebivalište, a ja ne želim u obližnjem selu jer nemamo veze s tim ljudima ni sa tom crkvom i župnik je katastrofa. morat ću kao i za vjenčanje kroz 2 mjeseca ići tamo na misu da ga uspijem uhvatiti treznog da mi da nekakav papir s kojim ću krstiti dijtete kod nekoga tko će znati barem ime pročitati i neće kasnije plesati sa flašom vina na glavi [sm=hudicek1.gif] Jel imao tko još tih problema (mislim da neće krstiti djete bog prebivališta)?
Jeste se prijavile za vrtić. Ja sam upravo skužila da je ponedjeljak zadnji dan [sm=zmeden.gif]

Jully -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (5.4.2013 1:24:13)

I zaboravih napisati - sretan rođendan malom Miceku sa zakašnjenjem [sm=torta.gif]

Anoniman -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (5.4.2013 7:31:58)

Mi smo krstili van prebivalista i nije radio nikakve probleme jedino je trazio da mu donesemo pisanu dozvolu naseg svecenika da je on suglasan da se mali krsti van zupe. Upis u vrtic nismo jos radili jer u zgb jos nisu poceli, bar ja mislim da nisu

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (5.4.2013 8:20:06)

Vi to bebice već upisujete u vrtić?Morate već sada,idete raditi ili?
Minećemo ga obući u ta odjelca,obući ću mu hlačice i košuljicu,a ono za prekriti imaju oni pa ce oni staviti na tih par sek sto treba,iako je rakao da možemo i kupiti;ali šta će mi to
L danas do pola 8 spavao[sm=bravo.gif] nije još ni jednom tako dugo

daze -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (5.4.2013 8:32:50)

Evanoi nemam pojma di je ta trgovina,bas cu pogledat na netu.
Ja kupila jucee mustela mlijeko za tijelo, 25% popust u dm-u,a za sampon za tjemenicu cu vidit kad mi bumbi javi djeluje li[sm=jezicek.gif]
Za krstenje nista neznam,moram otic do crkve kad mm prizdravi.

seraphyme -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (5.4.2013 12:26:19)

hvala na čestitkama [sm=smiley1.gif]

mi dobijemo svijeću i košuljicu u župi. sve neš mislim da ćemo ga krstit 2.6. još mi je hladno

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (5.4.2013 12:29:56)

Jeste proslavili rođendan?
Mama isto ima spremnu obleku[sm=smiley1.gif],danas veliki braco ide u šoping s tatom,a i l ima sve spremno[sm=smiley1.gif]

evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (5.4.2013 13:52:33)

bumbi, kad ne kaka 2 danam već bude cendrav i muči se jesti.
evo opet tako je danas. ma niti neće spavati sam ni 10min po danu... aaaaaaaaaa...[sm=nosecka.gif] ne mogu ni ručak skuhati.... sad će mm doć doma i morat će on. ne zbam šta je štrumfiću. lijrpo zaspe, čim se udaljim - [sm=smiley19.gif] ja se nadam da je to samo period.
ali zato nam je sinoć dao odmora: od 23h do 5!!!! jeeeeeeeeeeej!
vidim da ste u velikim pripremama i za krštenje i za vrtić. mi ćemo ga isto u jaslice nakon godinu dana. kad počnu upisi?
i cure, zna li neka koliko vrijedi putovnica ako ju napravimo bebici?

nelly68 -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (5.4.2013 15:09:59)

hej cure nije me bilo ovih dana malecki još uvijek dugo spava a dobro da ste me smirile da je to ok on mi isto preko dana spava u dnevnom u kolicima i ništa mu nesmete ni tv ni puna kuća što mi je super...SERAPHYME sretan rođendan malenom Miceku sa zakašnjenjem!!!...ja planiram krštenje sad 19.a moram kod svećenika čisto me strah joj grozan je on se samo tako zna na čovjeka izgalamit a moram još vidit hoće ga htjet krstit kad ja hoću jer on ima određeno samo prvu nedjelju u mjesecu su krštenja,a htjela sam ga dalje krstit a kad mi neće dat potvrdu 100% pa onda moram ovdje ić ću vidit idući petak jer samo tad dežura u uredu za to kad ko ima šta za obavit...e nama su pampers premium care propuštale ove dm-ove babylove su nam super ijako mi svi u zadnje vrijeme jako hvale one lidlove po kvaliteti i cijeni pa možda kasnije probam i te...izgleda da mu jonsonsovo ulje nepaše uvijek poslije kupanja samo po trupu dobije sitne,sitne crvene prištiće kao osim...EVANOI baš mi je žao našeg malenog imenjaka nadam se da je samo faza da će ga brzo proć...hej DAZE moj je Noa baš sinoć spavo ko tvoja Manuelica istu satnicu prespavo mi je ono hranjenje u 23 jeo u 22 i odmah zaspo [sm=smiley1.gif]SMINKRET super da je snijeg konačno stao[sm=bravo.gif]

seraphyme -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (5.4.2013 15:42:17)

proslavili smo ročkas, sveki je izjavila kako je bio bzvz jer nije bilo pizze, balona i klauna.... ugl, gosti mi nisu ugošćeni kako treba jer je samo bilo piće i dvije torte.... eto, meni sve mora prisjesti

Sammy056 -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (5.4.2013 18:54:06)

putovnica ti vredi 5 godina.

moja sveki nikad ne prigovara ni meni ni mm-u ali nas zato moja mama opere za bilo sta.

mi smo bili na kontroli kod kardiologa i sve je super, mimi je zdrava i ne moramo vise ici na kontrole.

bila jucer u mulleru nakon dugo vremena.... ajme... kao alisa u zemlji cudesa.

sretan rođendan!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>