Anoniman -> RE: muz mi sve brani da idem u roditelja........ (29.4.2010 21:40:40)
|
evo da se javim.hvala vam svima na komentarima koji su samo potvrdili ono sto i sama zelim a to je da odemo sami zivit.pripremam se tj skupljam hrabrost da to konacno i recem muzu.sad je u nocnoj tako do ujutro moram dobro razmislit sta i kako cu mu rec.jer ovako vise ne ide.jednom me svekrva prije par mjeseci toliko naljutila da sam se vec bila pakirala za odlazak al onda su me ona i svekar na kolinima molili da ostanem i ja eto i dandanas tu.a sve bilo jer smo ujutro razgovarali tj ja rekla kako danas mladi bracni parovi sami zive zeleci im prenjeti poruku da shvate kako mogu bit sretni sta ja nisam jedna od takvih.i sve u redu,niko nista ne govori,ja islla u setnju s malom da bi me muz zvao da di sam, da mu je mater rekla da sam isla vanka i da nezna ocu li se ja uopce vracat.na to sam jednostavno posizila!!!!!Sad zalim sta nisam onda otisla.i tako za sve sta kazem oni protumace drugacije.svekar je mudrac,on sve onako izpodmukla muci nista se ne izjasnjava.pa kad njih dvoje idu vanka onda on njoj drzi predavanja.ona je zena koja mi i pere i pegla i kuva i sve zbilja radi,sredjujemo apartman na vikendici i oni su tamo po cile dane s majstorima i zbilja ne mogu bit bezobrazna al je tip osobe koji ti jenostavno ide na zivce.cili dan mi nabija neki pressing.opsjednuta je s hranom tj.jeli mala jela pa odma cim se digne dodje vidit jel mala popila nocnu dozu,pa je li pisila,kakila (neki put mi valjda ne viruje pa vadi pelenu iz smeca da provjeri,ja je uvatila jedanput),kakvo je boje da izvinete g....,jel tvrdo jel meko,mora jest tocno u odredjenu uru,ako nije odma panika,brzo pravi joj.a mala nije bog zna kakva izjelica.ovo u kuci jos nekako pretrpim al kad ide vani svaku zenu s ditetom pita koliko je staro i sta mu daje jest i onda stigne doma i oce da mala to isto jede.a ona ni zubica jos nema.po njoj mora lec u 19.30 ako nije, 100 puta me pita al jos mala nije legla,kako nije.......a neki put spava od 3 do 6.di ce vec lec za uru.i sad ti to trpi iz dana u dan.najvise me strah rec da zelim da odemo zivit sami jer cu ispast prava bezobraznica (vidi sve joj ucinimo a ona nezahvalnica nam tako vraca).to ce tako bit znam ja, al u pitanju je moje zdravlje i moja sreca i moj mir.i necu joj se morat ispovidat di idem i kad se vracam i moc ce mi doc ko oce a ne da ona odma pita kad ode da sta je donija.Mislim stvarno!!!!!Njoj tesko dat dva limuna svojoj jedinoj prijateljici koju ima a usudjuje se pitat za svakoga sta je donija kad dodje. i najvaznije nece moc toliko utjecat na mm jer ja sam ga dosta uredila kakav je prije bija pa mi nije zahvalila zato.Jednom su se svadili i nije zivija dugo s njima al to je bilo prije mene.javim se kako je proslo.ako uspijem otvorit usta.
|
|
|
|