baby20 -> RE: Zimske bebe 2015/2016 (28.1.2016 15:47:02)
|
Ma Hope kam bi sad jos i ti u preticanje?? [sm=smiley36.gif] sad je moj red hehehe.... Ufff..... Spominješ gospođu hahahha.... I moja je napuhana ko balon isto jedva hodam koliko me bole kosti u preponi, cak mi i skljockaju na svaki pomak nogu, uzas.... Sa prvom curkom sam imala tzv čišćenje, oko pola noći kad su krenuli trudovi ja sam svako malo morala skakat na wc kakati, dok sa drugom curkom nije bilo takvih problema, kad su krenuli trudovi, štopala sam ih do 3 u 10 min i onda zurila u bolnicu (tako sam i prvi put cekala), onda se dr, zezao da sam mogla jos malo pricekat doma pa roditi putem [sm=smiley1.gif], eh da, meni su se na ctg-u curke dan prije poroda umirile i imale su laganije otkucaje ♡, prvi put me to prestrasilo, pa sam doma cijelo popodne (petak) preplakala, mislec da nesto nije ok a oni me pustili doma, da bi u ponoc krenuli trudovi i u jutro rodila, a drugi put (isto petak) kad su rekli da je beba uspavana, znala sam da cu se uskoro vratiti, tako je i bilo, nedjelju oko 9 u jutro dobila trudove, popodne rodila [sm=smiley36.gif] nadam se da tako bude i sad na brzinu! U pon idem u bolnicu na ctg [sm=bravo.gif] napokon.
|
|
|
|