lidac0605 -> RE: Zimske bebe 2015/2016 (24.1.2016 18:21:32)
|
Ojla,cure [sm=smiley1.gif] Kazić,nismo više žuti,dečec papa ko veliki i piški i kaka isprao se taj grozni bilirubin,hvala Bogu...dala mi je straha nekaj ta žutica [sm=smiley13.gif]...sad se kupamo svaku večer,nije da mu se nekaj sviđa-čitaj dere se iz petnih žila [sm=smiley36.gif],al eto da uvedemo neku rutinu...danas smo skužili da po danu neće bit gore u kindaću-znači najede se,zaspi mi na ramenu,stavim ga u krevet i samo kaj sam došla dole on se već dere,a ja moram kuhat...i niš,ja ga stavila u viper,na pult u kuhinju i spava dijete dalje ko veliko ,a u kuhinji i raadio svira i napa radi i ja rondam i stalno nekaj neko priča i eto,to mu se valjda više sviđa prek dana [sm=smiley36.gif] i cijeli dan je danas s nama dole u viperu i spava ko top,samo se zbudi za jest,a gore je stalno cendral...eto,tak mali a već zna [sm=smiley36.gif] Danira,ti si ko tvornica mlijeka [sm=smiley1.gif]...budi sretna,jooooj kaj bi ja dala za to mlijeko u cicama [sm=smiley13.gif]... Ostale,di ste?Kak ste? Perlice,mislim na tebe [sm=smiley13.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|