Jagodica13 -> RE: Zimske bebe 2015/2016 (4.2.2016 11:05:46)
|
Dan cure, evo ja napokon kući, cijelo jutro u pokretu, morala na poreznu, pa policija pa obavila shoping...vratila se krepana i gladna kao vuk [sm=jezicek.gif].... sad je već bolje kad sam papala [sm=smiley36.gif] nedao Bog da mi je netko dirao papicu [sm=jezicek.gif] za sat vremena moram doktorici, pa cemo viditi što ona kaže, a sve mi se čini da bi mogla reći da bi moj dečko mogao brzo stići [sm=smiley36.gif] , sad kad kaže da sam opet puno kg dobila, e briga me! Ostalo nam je sitnoooo i samo nek je moj dečko dobro, a kg me nezanimaju bit će vremena za obračun! baby nadam se da će bebač pričekati da se tata vrati kući [sm=smiley1.gif] Spužvice [sm=bravo.gif] za Emu neka i dalje lijepo napreduje Lidac [sm=bravo.gif] i za Maura, pravi dečko, pusti on i mamu da odmori po noći [sm=smiley1.gif] Što se tiče dojenja i papice, kad sam bila na tečaju onda je bilo kao da se izbjegava zelenilo, luk, jači začini, al da bi se ostalo moglo jesti, sad....nisam baš stručna jer mene tek čeka to.. Nadam se da su svi bubani ozdravili, ili će ubrzo...ništa čudno na ovo ludo vrijeme, kod mene jučer jugo,noćas kiša, a jutros se digla u 6 i puše jaka bura, kad se u gradu osjetila onda mogu misliti kako je kod mojih..
|
|
|
|