lidac0605 -> RE: Zimske bebe 2015/2016 (8.10.2015 10:58:36)
|
Jutro,cure moje [sm=smiley1.gif] Hvala vam svima na podršci,baš ste zlatne [sm=rozica.gif] Ma velim vam,već sam bila spremna na ovo s obzirom na prošlu trudnoću,tak da se nisam ja niš ubedirala ni naživcirala,mora bit tak kak mora bit...uostalom,kaj je 2 i pol mjeseca naspram 7 mjeseci ležanja-PLJUGA za mene [sm=smiley36.gif]. Bitno da je moj dečko dobro [sm=bravo.gif]...sad će me vodit fino u Vinogradskoj do kraja,njima tam i više vjerujem,imaju iskustva i više znaju od ovih doktora u ambulantama,a ovaj moj je inače sklon dizanju panike,tak me sprašil u bolnicu u zadnjoj trudnoći sa 29 tjedana da sam otvorena prst do bebine glave i da bum rodila prije reda,da nek idem odma u bolnicu da mi daju injekcije za sazrijevanje pluća,da bi mi u Vinogradskoj rekli da kaj bi ja htela da to opće nije nikakvi strašni nalaz za četverotku...eto...nakraju došla do 39+2,bila 5 prsti otvorena,bez trudova i onda im se nije više dalo čekat,dali mi drip i ja za 3 sata rodila... Očito da i moj grlić krene polako s otvaranjem rano,zato valjda i imam lake porode[sm=smiley1.gif] Čuvajte buškice i bebice u njima,ak ostanem ja ću vam se javljat prek moba,imam 3 gige interneta tak da nema frke...pusa mamicama i bebicama i čujemo se sutra u toku dana![sm=smiley27.gif]
|
|
|
|