lidac0605 -> RE: Zimske bebe 2015/2016 (4.10.2015 9:15:58)
|
Jutro,curke [sm=smiley1.gif] Danas opet niš neću radit,mužić kuha umjesto mene [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]...volim takve dane [sm=jezicek.gif] baby,kakve tebe brige more [sm=jezicek.gif]...evo mene,eksperta za luleke,pošto nam stiže već četvrti...položaj nije bitan,nekad su babe govorile da lulek moraš okrenut gore-to više niko ne radi,kak visi tak ga zamotaš [sm=smiley36.gif]. Kaj se tiče prevlačenja,ovako-dečkima je do godinu dana fiziološki slijepljena kožica,al se ona svejedno mora vježbat kod kupanja,znači,kad buš ga kupala,primiš gornji dio luleka sa palcem i kažiprstom i nježno protrljaš lijevo-desno,onak ukrug(to ti potiče odvajanje kožice od glavića) i onda prevučeš dokle ide,ak je milimetar-milimetar i tak svaki dan kod kupanja...evo recimo mom junioru se dalo skroz prevuć tek sa neke 4 godine,al smo redovno to radili-sa svima u biti... A jedna moja poznanica koja ima 3 cure i sad dečka,nije kakti to niš htjela dirat pa se malom upalio lulek sa 3 mjeseca,zagnojio ma grozno,morali hodat u bolnicu na čišćenje...grozno... Ja sam sa svih troje ovak radila.to za ovo protrljavanje među prstima mii je pedijatrica rekla,i nikad s nijednim nije bilo problema s lulekom,al su imali raspon godina od kad im se dala skroz kožica prevuć ono-od 1,5 godinu do 4,mislim da sad pedijatri čekaju do 5.godine jel će ić il neće...
|
|
|
|