lidac0605 -> RE: Zimske bebe 2015/2016 (16.10.2015 8:27:09)
|
Jutro,cure [sm=kava.gif] Evo kavice,makar ju ja nisam popila već 4 dana [sm=smiley13.gif]...ujutro smo ja i L sami,ja sam gore,vele nije pametno po štengama hodat kad moraš mirovat,pa se i ne usudim otić dole si skuhat...a dok mm dođe već je maltene 5 popodne,a to mi je već kasno... ma dobro,popit ću ju u nedelju kad bu on doma [sm=smiley36.gif] Obavio on sve meni jučer,digo nalaz,otišo giniću,dobila Ceporex pit 2x1 gram,10 dana,pa tjedan dana nakon toga ponovit urin,al to ću ja poslat urin u Zaraznu po frendici,tak da ne moram nikam ni ić [sm=smiley1.gif].. Baby,mislim da ti ne možeš puno utjecat na količinu plodne vode,ona se sama obnavlja,mislim da sam negdje pročitala da se svaka 3-4 sata kompletno obnovi... Kazić,jesu klinci sad ok?Idu u vrtić? Perlić,kak ti meni baviš na svojoj dijeti?Jel još i doma kontroliraš urin s onim trakicama? jezic,sretno na pregledu danas,javi novosti [sm=bravo.gif] Hipo[sm=smiley31.gif],znam da si se i ti mučila sa ešerihijom...joooj,samo da ode... Kaj danas fino kuhate?Mm još jučer napravio pire od buče i mesnu štrucu za ručak,njam-njam [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|