lidac0605 -> RE: Zimske bebe 2015/2016 (2.10.2015 9:28:52)
|
Jutro,curke [sm=kava.gif] Kazić,eto...sad ak zbilja Gorina nosi curku,živjet ćemo u neznanju dok ti ne rodiš [sm=jezicek.gif]...jel malac bolje? Perlice,nestrpljivice,javit će se bebica,ne brini [sm=smiley1.gif] ja sam ih uvijek osjetila ili ujutro dok još ne ustanem iz kreveta ili navečer kad legnem i primirim se... Ste vidle moju loptu na avataru [sm=smiley36.gif] to sam se jučer slikala,stvarno gledam slike od zadnje trudnoće nije bio tak veliki trbuh,takav mi je u zadnjoj trudnoći bio sa 28 tjedana,a sad je sa 24 već toliki...raspuknut ću se još 3 mjeseca [sm=jezicek.gif]Sva sreća da već imam tolko strija iz prve svoje trudnoće da nemam više di popucat [sm=jezicek.gif] Danas mi dolazi frendica u posjetu,baš se veselim,rijetko kad sad koga vidim jer su svi u bolnici,rade smjene pa se rijetko viđamo sad kad sam ja doma,a oni pak imaju rijetko vremena...čak sam u to ime jučer navečer ispekla pitu od jabuka [sm=smiley36.gif] inače sam prava ljenguza postala za te kolače i torte,više mi se niš ne da [sm=jezicek.gif] Di ste sve [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|