Newy -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (24.3.2014 13:19:28)
|
Hej curke... baš je uzbudljivo ovo iščekivanje bebicaaa, tko nam je sljedeći vidjet ćemo [sm=bravo.gif] tintin mi je nekako najsumnjivija [sm=jezicek.gif] Bellatrix ja ću vjerojatno 15.4. na onaj ''''''''zadnji obavezni'''''''' ultrazvuk koji mi ide preko uputnice, na Sv.Duh, tad ću biti u 34. tjednu. Kažem vjerojatno jer se moram sad ovih dana još naručiti. Daj mi reci kad onda ti prestaješ ići svojem ginu, i krećeš u ambulantu na Sv.Duh? Meni je moja ginica spominjala nešto 38 tt, pa sad kemijam unaprijed. I kako onda funkcionira to kad krenemo pred kraj kod njih na preglede? Naprave li i ultrazvuk? I koliko često onda idemo k njima do poroda? A ovo za tvog gina, obožavam takve likove. Mislim što ga košta reći ti kako je beba okrenuta, glavom ili zadkom, nego ''''''''normalno'''''''' [sm=zmeden.gif] pa u toj dobi je još normalno kako god da je okrenut [sm=smiley1.gif]. Moj je bio glavicom dolje, guzom gore, ali su mu stopala skroz kod glave hmmm [sm=smiley36.gif] A kolika ti je bila prva bebica, malo sitnija? E da što se tiče krevetića, ja sam za na ljeto za more već skoro odlučila uzet putni, čekam da ih bude opet u Konzumu za 200 kn. Jedina mi je mana što je stvaaarno dubok, pa kad sam u dućanima vidjela koliko bih se morala sagnuti, i tako neka bude stoput dnevno/noću... hm ne znam [sm=zmeden.gif]. A sad sam vidjela da Adax ima veliko sniženje krevetića običnih drvenih, već od 400 kn. E sad, da li za tih 200 kn razlike, kupiti taj drveni obični, koji ima i 3 razine podešavanja podnice, i spušta mu se stranica... ili ipak putni... ne znam nisam pametna [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|