Newy -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (25.3.2014 10:47:05)
|
Ooooo cure, opasno su bebice krenule, i super da su zasad bili svi brzinski pregledi [sm=bravo.gif] Beba čestitke, prvi dečko je stigao [sm=bravo.gif] Iv@na sretno i da brzo to riješite [sm=smiley1.gif]! Ja pijem svega i svačega ajme, nešto ujutro na tašte, nešto po potrebi, nešto u danu iza obroka, uglavnom dosta toga dnevno [sm=smiley36.gif] Od vitaminsko-mineralnog pijem New Life od Calivite, za trudnice i dojilje, a sad sam dobila i besplatan kupon još jedan za onaj Centravit Prenatal, pa sam i njega naručila taman će mi sve trajat do kraja trudnoće. Onda sam uzela od zadnjeg tromjesečja i Omegu 3 Natal, baš prilagođenu za trudnice i dojilje, od Natural Wealtha. Magnezij imam u tabletama iz DM-a, iako nemam srećom grčeve u nogama i slično, ali već odaaavno imam kontrakcije maternice kako koji dan, koje me očito ne otvaraju, ali mi je ipak rekla nek pijem Mg. Planiram ga prestati pred kraj, ne znam još točno kad, možda kad budem u terminu odnosno kad napunimo 37 tjedana. A sad od zadnje kontrole mi je dala i željezo da pijem, Heferol. Do nedavno sam pila i probiotike, ali sam ih potrošila pa je sad pauza. Znam, zvuči puno svega i svačega, ali ustvari su to uglavnom preparati koje i inače znam uzimati jer ne mogu štetiti. Recimo Omega i probiotici, to je i inače super za uzimati. Magnezij ajde uzimam jer moram, tj. vjerujem da pomažu kod tih kontrakcija. Željezo isto, doktorica rekla da treba, pa se ne želim dovesti baš u stanje da me anemija uhvati i iscrpi kad će mi trebati najviše energije kad rodim. A ovi multivitamini su recimo slabije dozirani nego Elevit, čak duplo mislim neki sastojci, što mi je super, jer si onda mogu dozirati ovisi kako sam se taj dan hranila, pa nekad uzmem samo jednu tabletu što je pola dnevne doze. Kombiniram, sve po potrebi. Magnezij isto pola doze ako sam taj dan ok s kontrakcijama. Omegu ne uzimam kad jedem ribu. I tako [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|