Newy -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (21.3.2014 10:49:23)
|
Sretan nam prvi dan proljeća [sm=jezicek.gif]! Cure ja jučer opustošila Kik, nisam normalna [sm=smiley36.gif]... obično nikad tamo ne naiđem na baš ovako abnormalna sniženja, nego uobičajena, ali jučer sam tako bezveze gledala po njihovoj stranici i našla luuuuda sniženja, evo primjeri http://www.kik-textilien.hr/hr/prozent.html?cat=1040 Uglavnom ja sam išla u dva Kika, na istoku Zagreba, i recimo u prvom nije bilo ništa još po ovim cijenama koje su im na netu... ali sam zato u drugom provela sat vremena, jer su taman prodavačice stavljale tu robicu s novim cijenama [sm=bravo.gif] uglavnom, ja nakupovala za 140 kn svega, punu vrećicu, evo brojim na računu 14 artikala ukupno! Od toga su jedne deblje hlačice po 17.90, i jedno odijelce bez rukava 25.90 kn, a sve ostalo mi je po 8 kn (2 odijelca za spavanje dugih rukava, 4 pamučne majice deblje/tanje, 3 puloverića od flisa, 2 benkice, jedan bodi dugi rukav). Istina većina su ove jesensko/zimske stvari recimo broj 74, ali bome za 8 kn nema šanse da ne bih uzela, pa nek čeka koji mjesec [sm=smiley36.gif]. Od ovih manjih stvari za tek rođenu bebu su mi samo benkice, i ova 3 odijelca kao za spavanje za sami početak. Šteta da njih nije bilo većih brojeva nego doslovno po jedan, dva komada, broj 50 i 56, ali kažem s obzirom da su sniženi sa 52.90 kn (da ne spominjem u drugim dućanima koliko su) na samo 8 kn, kako ih ne bi uzela. Eto ako netko ima usput neki Kik bacite oko, možda naletite, a stvarno se neke stvari i više nego isplate. Kažu mi tete da nije njima to neka posebna akcija, nego često oni artikle koji im ostanu tako jako snize. Samo treba baš naletjeti, jer se odmah razgrabi.
|
|
|
|