Newy -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (19.3.2014 21:54:50)
|
Valerie mislim da bi bio problem da si pala na trbuh (moja mama je za vrijeme rata, kad je bila trudna s bratom, pala dok je trčala u sklonište, i baš je naprijed pala ko kruška, no ništa nije bilo). Vjerojatno je veći šok možda što i beba osjeti, nego što je pad mogao napraviti). Sjećam se da je tintin imala sličnu situaciju no ona je ako se sjećam baš zapela trbuhom za kvaku malo jače... Caly i Tonija (bravo za curicu [sm=bravo.gif]), hvala, mislim da ću svakako za tamo kupiti putni krevetac, malo me muči to što su stvaaaarno niski, no ajde još neki madrac ili spužva unutra valjda ću se moći toliko saginjat [sm=smiley36.gif]. Našla sam sad i neki na istu tu foru (svi ti jeftini su slični), u Konzumu za 200 kn, pa možda čak i njega uzmem jer je daleko najjeftiniji, a ne vjerujem da je neka razlika, isto izgleda. Jedino mi je glupo što je crn, ali što sad. Evo ovaj http://online.konzum.hr/categories/5472206/products/60033308 Za doma ću i ja imati rabljeni drveni star 8 godina, od šogorice su ga koristili dvoje djece. Naravno madrac novi, zasad isto gledam neki po 250 kn u Svijetu beba. A imamo i još taj jedan baš stari oko 35 godina, isto je muž spavao u njemu i još dosta djece i ništa mu ne fali, no problem je što on nije standardnih dimenzija pa ako bih htjela novi madrac (a bih), koštalo bi me po mjeri sigurno više nego za novi putni krevetić i neki madrac za njega.
|
|
|
|