MISSMAVEN -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (18.3.2014 9:17:47)
|
Cure samo da vam pošaljem jednu sunčanu pusu. MM i ja smo ovaj vikend uživali na suncu i šetnji u Maksimiru, ja se super osjećam, makar mi je još uvijek muka. I naravno, opet sam nestrpljiva do idućeg pregleda, ne mogu dočekati, tada će mi mjeriti taj nuhalni nabor i to, ne znam uopće kako to funkcionira? Pinky ja isto imam sto pitanja i sto strahova. Jedino što mi pomaže je što dok sam na poslu, imam puno za raditi pa se okupiram, a podne i navečer kratim šetnjama s mužem. Nekako mi brzo dani prolaze kad su ovako lijepi. Najbolje je ići korak po korak. Sad razmišljaj o ovom pregledu 20., btw- jel ideš onda u četvrtak? O porodu ni razmišljati prije 7mjeseca trudnoće [sm=smiley36.gif], ps: mene isto sva roba zateže, ja nisam nikad bila trudna, a opet mi se vidi trbušćić. Baš sam si smješna. Riza ja na porodiljni mogu tek mjesec dana pred porod, znači 9 mj. Ali imam mjesec dana godišnjeg za more, pa ću spojiti to dvoje. Tako da planiram da 7.mjesec bude zadnji koji radim. Ne znam kako ću podnijeti to doduše, vrućine + posao+ trudnoća. Ali nemam izbora. A što se tiče bolnice, ja ne znam kojoj bolnici pripadam, gdje mogu to vidjeti? Jel se to bira bolnica ili po prebivalištu? Osjećam se ko debil, ništa ne znam, ali radije vas pitam, nego nekog drugog :) Sve nove curke, dobrodošle, želim Vam najljepšu trudnoću :*[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|