|
daxy -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (5.3.2014 15:06:37)
|
Aloooo žene moj od akcije. Ja sam opet zakomila. Naravno radila sinoć,pa se opet smrzzzzzzzzzlaaa. [sm=zz_cold.gif][sm=zz_cold.gif] Jutros spavala do 12.30 i tad sam izmjerila ovih nevjerojatnih 37.1. [sm=smiley36.gif] Sad me kopka jeli to to? Jer jutros nakon neprospavane noći i smrzavanja vanka sam imala 36.7. Nisam sigurna koja je BT vjerodostojnija,pa sam upisala ovu koja mi se više sviđa. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Treba me po turu. snjeguljice moja,pa šta se dogodilo? [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Jako mi je žao. Nemoj da te bude sram,drž mi se draga. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] anamiha žao mi je zbog [sm=hudicek1.gif]. [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] sremica žao mi je što je i tebi stigla [sm=hudicek1.gif]. [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] pumba hakuna matata,nek urodi plodom. [sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif] syringa Ma veselit će se on i prije,ne brini. Muški se samo prave hladni,to im je u krvi. Zapravo ga je malo strah,pa to prikriva ovakvim hladnim izjavama. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] supergirlzg ma ne brini,sigurno je folikul puknuo. To sam ja pisala o sindromu LUFS. Ma kad napraviš UZV vidit ćeš da je sve OK. I zašto misliš da ti folikuli presporo rastu? [sm=zmeden.gif] To je individuualno i ako rasto oko 1,1 i pol MM dnevno mislim da je to normalno. perlice mislim da će čekati do 10 ili 11. [sm=smiley36.gif] Izvježbala sam strpljenje do sada dacana draga,jesi ono ti poslala slikicu na mail? Nije potpisan tko je,pa nisam sigurna.[sm=zmeden.gif] Pinky draga,ma ne izbjegavam vas,nego sam sinoć radila,a bila sam taaaako umorna da to nije istina i nije mi se dalo ništa pisat. Eto imim taj simptom: Umor! [sm=smiley36.gif] Nadam se da je to to. Nekako mi zvuči nestvarno da bih mogla biti [sm=nosecka.gif]. Neznam zašto,ali kao da se ne osjećam tako,al isto tinja nada u meni. Trudnice moje prospite malo trudničke prašine po meni i molite za mene. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|