|
Fiona0802 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (5.3.2014 22:09:54)
|
Evo i mene nakratko... Snjeguljice draga, strašno mi je žao [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Nemoj se samo sramiti jer nemaš zašto i točka! Tvoja [sm=duda.gif] će već stići! Winkice al te je sastavilo! Ma to je sada sve na hrpi, a onda će sve krenuti na bolje! [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Sremice žao mi je zbog [sm=hudicek1.gif] [sm=smiley31.gif] Syringa draga, da, muškarci su s Marsa,a mi s Venere... Navijam da bude [sm=rozacrtici.gif] za par dana! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Draga Daxy ma grafić se meni sviđa! I ja bih upisala ovu tempicu, jer ipak je to temperatura mirovanja...a i ljepša je! Kako bi bilo lijepo da je i kraj tvog imena [sm=nosecka.gif] Pinky, Pumba, Perlice, TinTin, Andy, Lilly, Folletto, Dacana, Nadamse, Eternity, Tinast, Supergirlzg, Ćošak, Elle, Leonee, Lenaluna, Anamiha, Kisica.....i sve ostale ne mogu sve nabrojati i da hoću....[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Ja još uvijek čekam O...u stvari, da je već stigla, bila bih šokirana kako je uranila [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|