|
PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (4.3.2014 10:04:13)
|
Dobro jutro drage moje! [sm=smiley1.gif] Ja sam noćas jako loše spavala i budila sam se stalno i vrtila jer sam znala da moram ranije ustati zbog vađenja krvi. Obavila sam taj dio i rekli su mi da više ne trebam dolaziti po nalaze već da ih automatski šalju mojoj G. Uopće me to ne veseli jer ako idem po njih (a išla bi da ih imam kad ću ići kod privatnika na sljedeći pregled) opet ću čekati 2 sata. [sm=smiley13.gif] Još moram prekosutra odnjeti urin na Mirogojsku 16 zbog urinokulture. Jučer sam kupila tu epruvetu i uopće ne znam kako ću uspjeti pogoditi mlazom da uđe u tu epruveticu. [sm=smiley36.gif] Pa zašto se za to ne koristi ona čašica? [sm=zmeden.gif] Zna li koja od vas od koliko sati primaju uzorke? [sm=zmeden.gif] Draga Jasmina, vidim da se tempica još uvijek lijepo visoko drži! [sm=smiley1.gif] Ajme, nemaš pojma koliko bi voljela da nam napokon javiš prekrasne vijesti. [sm=smiley1.gif] Navijam! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] A naša daxy nam je on fire! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Samo da se tako zadrži i bit će sve super! Navijam i za tebe! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Curke koje piškite LH trakice, ako imate ciste na jajnicima ili više dana za redom pozitivnu LH trakicu onda sljedeći put uzmite manje osjetljive LH trakice (od 30 ili 40 jedinica), a ako ne možete nikako uloviti pozitivnu LH trakicu onda uzmite one osjetljivije (od 10 ili 20 jedinica). Kao i sve u životu potrebno je malo vremena da skužite kako neke stvari rade kod vas, a i potpuno se slažem s lili da kad piškite LH trakice da bi bilo dobro da i mjerite BT jer tako ćete si potvrditi da ste stvarno i imale O i kad je ona bila. Ja sam vam živi dokaz da to funkcionira. [sm=smiley1.gif] Draga anamiha, navijam da je to bila implatacija! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Eternity, čestitam na promaknuću! [sm=smiley1.gif] Andy, moja draga, gledala sam jučer ono što si stavila link. Ajme kako je Di već velik dečko. [sm=smiley1.gif] I kako hoće papicu bez obzira na sve. [sm=smiley36.gif] Micek mali. [sm=smiley1.gif] Super je da TM ide s tobom na snimanja. Lijepo je vidjeti toliku podršku od najbližih. Nisam rekla, ali predprošlu noć sam sanjala da dojim svoje dijete. Ne znam dal je bio dečkić ili curica, ali pošto to nisam nikad doživjela još je to bilo jako neugodno i nespretno. Jedva čekam da osjetim tu posebnu vezu između svog tek rođenog djeteta i sebe. Još je to sve dosta nestvarno. [sm=smiley1.gif] Draga anaxx, dobila si samo 7 kg. Svaka čast! Ja mislim da ću ja biti ko tenk do kraja. [sm=smiley36.gif] Vucica, dobrodošla i postala ponosna [sm=nosecka.gif] čim prije! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Žao mi je što vam već preko godinu dana ne uspijeva, ali došla si na pravo mjesto. Tu su ti cure ko enciklopedije. Sve znamo. [sm=smiley36.gif] Ovako, ako idete za Zg budi spremna da se za 95% stvari trebaš naručiti tako da osim što se moraš uskladiti s TM moraš najprije dobiti termin. [sm=zmeden.gif] Ono što ti mi predlažemo za početak da sa 100% sigurnošću utvrdiš kad ovuliraš. Kupi preko eBay-a ili Njuškala LH trakice i počni mjeriti bazalnu temperaturu (svako jutro u isto vrijeme prije ustajanja iz kreveta). Sljedeće što bi trebala svakako provjeriti su spolni hormoni (svi na 3.-5. dc i progesteron na 21. dc) te TM spermiogram. Dal imate mogućnosti da to riješiš privatno? [sm=zmeden.gif] Nakon toga ćemo ti znati reći više. [sm=smiley1.gif] Obavezno nakon akcije za vrijeme plodnih dana dići guzu (po mogućnosti u svijeća položaj) i tako ostati nekoliko minuta i NIKAKO ne ustajati do jutra (nakon keksića u plodnim danima nema WC-a, ni tuširanja). [sm=smiley1.gif] Za sva pitanja smo tu tako da pitaj što te god zanima. [sm=smiley1.gif] Imaš li kakav datum u ožujku kad ne očekuješ dolazak menge (da te dodam na našu listu)? [sm=zmeden.gif] Perlice moja draga, ajde drago mi je da ide lagano na bolje. [sm=smiley1.gif] Nadam se da ćeš nam se brzo pridružiti na odbrojavanju. [sm=zmeden.gif] Draga folletto, jako mi je žao da te tvoja [sm=hudicek1.gif] tako neugodno iznenadila. [sm=smiley13.gif] Možda je stres ipak bio prevelik. [sm=zmeden.gif] Sad se probaj čim više opustiti tako da sljedeći mjesec bude dobitan. [sm=smiley1.gif] Ajme, Miss pa kud si se sad toliko razbolila. [sm=zmeden.gif] Nadam se da antibiotici neće utjecati na mrvicu. Javi nam kako je bilo na pregledu. A i otvorila sam temu Jesenske bebe - termin 2014. pa nam se možeš i tamo pridružiti. [sm=smiley1.gif] Za OGTT mi je rekla moja ginićka da ću morat ići više puta pošto imam problema s inzulinskom rezistencijom tako da suosjećam s tobom. [sm=zz_twins.gif]
|
|
|
|