Tea2803 -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nI zas? (24.7.2014 10:12:52)
|
Dobro jutro drage moje [sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif] Pomalo nemoj biti tuzna,brzo ce doci ponedeljak i vidjet ces svoju mrvicu [sm=smiley1.gif] Probaj se rijesit nekako tih misli nemoj razmisljati draga naravno da c biti sve u redu ,, [sm=smiley1.gif] Penelopi draga ako je pedijatrica rekla da je normalno ahh onda valjda je,,a bas mi je zao mrvica malena i to bas na njezin rockas,,a bice bolje,,kako nam je ona danas [sm=smiley1.gif] Ulala jel vidis bas koma,,ajde stigao nalaz od prijateljice malena nema leukemiju [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] kamen mi je pao sa srca [sm=smiley1.gif],u potpunosti se slazem s tobom,bitno je samo zdravlje djecice [sm=smiley1.gif] Draga sta se tice bojenja kose,,to sta si cula ziva glupost,ja sam frizer po struci i radim to i jakooo puno trudnica sam bojala i takoder sam se i ja bojala jest samo tri puta jer mi se nije dalo ic da me curke obojaju ali to je druga prica [sm=smiley36.gif] uglavnom nema to veze sa mlijekom takoder su mi te trudnice dosle i kad su rodile .. Slobodno odi frizeru opustit se i da te uljepsa buduca mamice [sm=smiley1.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za nalaz [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ikaaaa dusicee [sm=smiley31.gif] stvarno sam se vec pitala di si [sm=zmeden.gif] joooj grozno za struju i udar groma [sm=smiley13.gif] Jan je evo bolje svaki dan ima neku zutu minuticu heheh Bas smo nocas prekrasno odspavali [sm=smiley36.gif] spavao je mali 6h u komadu covjece kako sam se iznenadila kad se probudio pa kad sam pogledala na sat SHOK heheh [sm=smiley36.gif] Dragaa i tvoj kraj se blizi [sm=smiley1.gif] 35tt vauu ;) Bas mi je koma sa tim hormonima iskreno ja nisam imala tih problema ,,samo sam se jednom rasplakala u trudnoci i to zato jer nisam osjetila Jana tako da mi je bas tesko citati vas kako vam je tesko [sm=smiley13.gif] aliiiiii zatoo ces uskoro imati svog andela [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Javljaj se sad cesce i sa manjim postom hahahaaaahah SALIM SE hihihhihi [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] Pusa drage odo radit J klopicu da ga mama nahrani a ja ode pravit njokice [sm=bravo.gif]
|
|
|
|