Ulala -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nI zas? (26.7.2014 22:28:32)
|
DV drage moje [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] evo ja danas malo uzivala s dragim, priroda, kupanje, druženje s njim, odlazak malo van grada, večerica..Sve u svemu vrijeme provedeno s njim kvalitetno i lijepo [sm=smiley1.gif] Naravno to nije uspjelo smiriti moje mušice nervozne, sada već stvarno pripisujem tome što mi je ostalo samo 2 tjedna do termina, očigledno sve postanemo nekako napete pred kraj. Rečeno mi je da dolazim svaka tri dana na ctg, nekako mislim da je to pretjerano [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] ja bi na svoju ruku otišla za 5 dana u petak i tada cu biti 39.tjedan i zatrazit cu da me odmah i pregleda jel se sto promijneilo sto se tice otvorenosti. Kako to ide sto se tice poroda i pucanja? Jel vam oni na kraju kazu, morali smo vas malo recnuti, iznutra imate toliko i toliko savova, izvana toliko ili i to sve moramo priupitati same? Iskreno vodim se s politikom da cu doci tamo i prepustit se, naglasit cu naravno da zelim STO PRIRODNIJI POROD, i dok god nismo dijete i ja ugrozeni da se pridrzavaju toga, ali ako bude bilo kakvih komplikacija da rade sto moraju i trebaju. vepikica draga drzi se, proci ce i to, vjerujem da boli i da je nezgodno, ali pogledaj sto imas pored sebe [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] Jeste li se vi pretjerano sekirale oko toga u kojem je polozaju beba? Straznjem ili prednjem? Ako me razumijete o cemu pricam..
|
|
|
|