vepikica -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (22.7.2014 13:18:06)
|
Ta Pika - ajmeeee cestitaaaaam! Slatkici mali...bit ce sve u redu! :))) uskoro ces ih imati uz sebe! Drzi se! Ja sam drage moje bila na hitnoj jucer saaaaaatiiiimaaaa (sta bi bilo da nije hitna?). Ne mogu vjerovat. Dosle zene trudne, prokrvarile, imaju bolove, a oni njima : sjednice i pricekajte! Ajmeee uzaaaas! Jedna zena prokrvarila, izgubila bebicu 3.put...kakve su to scene bile :((( Samnom su ugl.isli muz i mama... Buduci da ne mogu sjedit ni stajat pustili su me dok cekam u neku sobu s krevetima i sva sreca, Luka je mogao biti samnom. Kasnije su mamu i muza pustili. Ugl.da, popucali su mi savovi. Kaze doktorica da to groozno uzgleda, popucala sam na porodu skroooz do crijeva (jer su debili na silu isli poradjat, a sve je bilo ok -.-) i sad je to u slojevima i ovaj gornji je popucao. Nista nisu sivali opet nego pustili tako. Svaki dan idem na toaletu rane da isperu, namazu, dezinficiraju bla bla bla! I tako do daljnjega :(( Sreca da mi je bolnica blizu! Bila sam danas opet - ajmeee to je uzas, pala sam im u nesvijest. Ah... No, proci ce, bitno da sam uz Luku! UMRLA BI da su me ostavili u bolnici bez njega!
|
|
|
|