sretnaz -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (10.7.2014 10:52:19)
|
DJ, znam da vama trudnicama odgovara da nije jako toplo, ali ovo loše vrijeme me baš ljuti. Žao mi je što se N nije mogao pošteno ni okupati na Rabu i nadam se ljepšem vremenu jer mi je bezveze da nema ni sunce ni topline, a već je 7. mjesec. Planiramo u 9 mjesecu svi 4ero ići na Rab, pa možda onda bude ljepše. [sm=smiley1.gif] Pomalo, imala sam i ja tako gustu sluz, ne brini. Imala sam i u sredini trudnoće nešto jači iscjedak pa mi je dala vaginalete jer da su to bakterije. Nije puno prošlo, ali sam stvarno zaboravila, kad je to bilo, i što mi je dala. Pripisujem to trudničkoj senilnosti [sm=smiley36.gif] U svakom slučaju, ako nešto ne valja primijetit će to gin na pregledu. Što se tiče poroda doma, mislim da nisam dovoljno hrabra za to, ali u svakom slučaju treba ostati doma što više. Kad je svekrva čula da imam trudove rekla mi je da odem u rodilište da bih bila pod nadzorom. Grrr... kakav nadzor? Samo te izmrcvare pregledima, CTGom itd. Naravno, teško je znati koliko će trajati porod i otvaranje do kraja, ali u svakom slučaju ne treba žuriti u rodilište pogotovo ako vam je blizu. A vama kojima je dalje, možete krenuti i ranije, ali npr ja bih krenula, pa ako vidim da nije jako žestoko, radije bih prošetala oko rodilišta i onda se javila tamo. Kao što sam rekla teško je znati, jer meni su trudovi prvi put bili bolni i sporo sam se otvarala pa sam na kraju puno provela u rađaoni. Srećom CTG je bio uredan, pa su me pustili i nije bilo dripa, ni nasilnog otvaranja i skakanja po trbuhu. A već sam pisala, u Nizozemskoj 80% žena rađa doma! Lanchicaa i Crazy ubrzo ćete se pridružiti nama mamama. [sm=duda.gif] Sretno na porodu i da vam bude što brži i bezbolniji. Što se tiče K, izgleda da ima pomaka na bolje. Guza je manje crvena. Samo da se riješim tih gljivica. Trebala sam možda zvati patronažnu da svrati pa bih se toga prije riješila.
|
|
|
|