ikaaa -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (7.7.2014 18:07:26)
|
joj danas mi je tako koma dan...sparina je užasna....sve sam zamračila u stanu, jedva skuhala i počistila....do sad sam ležala a ima još puno posla... crazy draga joj mila pazi se...dobro si uspjela doći do doma.... i ja sam prije dan dva primjetila dvije male strije na buši....ali stalno se mackam valjda se neće jako vidjeti..ali zato ih na guzi imam more i samo tamo....al se tješim da to pokrivaju gaće pa se neće vidjeti iduće ljeto na plaži.... dobro bar je na skrivenom mjestu hehehheh, a ljubitelj tangica nisam kako bi to tek izgledalo[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] lanchi draga pa ti još u komada, neda se dečku van na ovu žegu...sutra su rekli kišu pa se možda predomisli..... sretnaz ma svadat ćeš ti tu malu guzu...... crvenilo će proći.... kako si ti? znam da je bebica odlično, a mama?[sm=smiley1.gif] vidim da ste pisale o psima...ja jako volim životinje, sve od peseka, mačaka do konja, krava, kokica.....i dok sam bila cura, heheheh kako to smiješno zvuči, iz šinteraja sam udomila i psa, i mačke kad god bih koju lupilo auto ja bih odmah otišla po drugu..... a kokice nisam dala da se riješavaju, nego su moji uvijek znali reći da ju je lisica odnjela....a za prašćiće da ni ne govorim, morali su me poslati nekamo na put da se obavi kolinje, naravno bez mene i mog znanja.....a što ću kad sam malo po tom pitanju spaljena[sm=jezicek.gif]...ali jednostavno ne razumijem vlasnike tih pasa ili bilo kojih drugih životinja, npr kad se šeću s njima, ono pas je veći od čovjeka kad se digne na zadnje noge, izgleda umiljato ali daj ga drži na vezu dok ga šećeš po ulici ili ono najgore barem kod nas imamo jedan jedini park u kojem se igraju djeca, i sad on pusti pesa da divlja i trči okolo djece.....pa mislim si dijete ko dijete svako je znatiželjno malo će ga ić podragati ili što pas u svojoj glavi može to umisliti ko napad i što ako se nešto desi....ja svog Tomija sam uvijek šetala sa uzicom i nikad ga nisam puštala da divlja i trči tamo di su ljudi i djeca.... marissa draga strah je kod trudnica uvijek opravdan...nemoj se sekirati...ja sam do sad bila uvijek u nekom grču i strahu kad god bih došlo blizu termina za kontrolu.....još pogotovo ako si dugo čekala bebicu.... ja sam svoju čekala 5 godina, prošla sam sve i svašta i prva tri mj trudnoće nisam smijela ni sa kreveta doslovice samo na wc....ali evo sve je ok i još malo evo i moje curice.....sve mi je to tako brzo prošlo tj doslovice proletilo..... i ponekad se osjećam kao da sam u nekom snu, jer prošle godine u ovo vrijeme smo ja i mm skupljali papire za MPO i nismo se uopće nadali da će nam uspjeti tako brzo....sad svaki dan znam izvlačiti robicu, i još ne vjerujem da još malo i stiže naše najveće blago..... stoga draga strah ti je opravdan, i samo se opusti bebici je u buši super....i obavezno se javi kako prošla kontrolica....[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|