|
Ulala -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (5.7.2014 15:55:30)
|
DD [sm=kava.gif] Kod mene nikakvih novosti, imam osjecaj da cu od svih ja zadnja roditi jer i dalje nemam nikakav osjecaj trudnoce, a kamoli neke boli ili slicno. Ja vam svaki dan iza 4 idem na plazu, redovito se kupam, plivam, cak sam i malo bojice dobila ali pazim na stomacic [sm=smiley36.gif] Ovih dana dragi i ja gledam uzet kameru neku pa da sve biljezimo, mislim da je to lijepa stvarcica i korisna, pogotovo s prvim djetetom [sm=smiley1.gif] Neznam jel se sjecate rekla sam da mi baka jaako pomaze u svemu, ali eto sutra odlazi doma pa sam opet prepustena sebi, a bas sam se fino uljuljkala da me sve doceka, onak pravo gotovanski sam raspolozena [sm=smiley36.gif] Citam ove postove o zivotinjama, mi imamo psa, samojeda, inace mala razmazenica koja je navikla spavat s nama u krevetu ali bome zadnjih 3mj. Ima kucicu vani i skroz se navikla i to sve jer dolazi beba. Vani naravno samo s povodcem idemo s njom na koji su zakacene vrecice ako slucajno negdje po putu obavi nuzdu. Tko hoce od prolaznika pride k nama i pomazi ju, inace ju drzim dalje od ljudi jer upravo to, neznam jel neko voli zivotinje ili ne ili ih se boji.. Cak i kad smo u moru s njom pliva s uzicom da neode dalje.. Mislim da je to ok i odgovorno ponasanje. Sve ovo drugo bi poslala znate di !! Nego kad smo kod zivotinja.. Na balkonu mi se skupljaju macketine, ima jedna koju duze vrijeme hranim ali ta mi neulazi u kucu a ove druge su sve neke agresivne i ulaze mi u kucu, upravo sam jednu nasla za stolom kako jede pitu s jabukama !!! Pa za POLUDIT. To je od susjede macka, ali ona se uopce ne brine o njoj, upozorila sam je vec par putaali ona nista.. Sto mi je ciniti, odnjet macku negdje ili sto ?! Ali naglasavam da je skroz agresivna i naravno ne toleriram hodanje po stolu gdje ja rucam od nepoznate macke! Inace veliki sam ljubitelj zivotinja ali kako beba brzo dolazi, prioriteti se malo mijenjaju.. Ako ju odnesem negdje dalje, valjda ce se snaci ?
|
|
|
|