Tea2803 -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (28.6.2014 23:12:46)
|
Vecer curice [sm=bravo.gif] dosla ja malo od vani [sm=smiley36.gif] Andydea svakako znam da se ne preporuca,,kao i mnogo stvari pa cak ni brusnicu mi nisu htjeli prodat u ljekarni!! Ne smijes cak ni jest ananas ? Ne smijes pit uvin caj? Ne smijes pit bazgu? Puno toga sta danas ne smijes su nasi pili i jeli prije pa smo svi zdravi,, sve se to moze u ogranicenim kolicinama zato sam i napisala samo dva deci i ne duze od tjedan dana,, ja nikoga ne silim ,, kazem sta je meni i mnogima pomoglo pa sad kako ko zeli [sm=smiley1.gif] a i ovi silni antibiotici sta pijemo bome ni oni nisu zdravi,,u taj caj ne ide pola kile persina vec par lisca cisto da pusti svoj sok kako bi rekla,,ali eto ne morate ako ne zelite samo kazem sta je meni pomoglo nakon cetri ture antibiotika i brusnice i limuna i odricanja slatkog ,, i bome i ja sam bila uzasno skepticna kad sam citala i guglala o tome ali eto probala sam i spasilo me hvala bogu,,jer je bio rizik da e.coli tokom poroda moze prijeci na moju mrvicu a to niposto nisam htijela pa sam i to probala ,, svejedno adydea hvala sta si to podjelila s curkama da znaju naravno i drugu stranu [sm=smiley1.gif] Ikiic taj wc opce nema govora o tome,,zivi uzas je i meni ,, jesam draga jos sam u komadu danas mi se vidno spustio trbuh i imam jak pritisak dolje ali osim toga je sve super ;))[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|