Tea2803 -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (10.6.2014 11:41:03)
|
Curke evo ja bila malkoc kod tete koja zivi pa preko puta mene nisam morala puno hodat po vrucini [sm=smiley36.gif] i preracunala sam se i ljuta sam mislila sam da je danas srijeda i kako ce sutra kisica a ono danas utorak a sutra 35 u hladu [sm=smiley13.gif] i btw. ta njihova kisa u cetvrtak,,,ce biti uz dnevnu 30 stupnjeva?? Pa to ce biti jos gori dan nego danas,, jao za poludit ali zato u nedelju drage moje dolazi na 20 stupnjeva ,, i mnogo kise i samo da znate nisam sretna zbog toga jer u nedelju idem malo na zabavu na otvorenom a uz kisu ce to biti jednostavno nemoguce,,stoga nista vjerovatno od toga,, ma ko bi meni ugodio [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Mene ne papaju komarci jer svaku vecer ukljucim aparatic s tableticom [sm=smiley1.gif] Chocolate mislim da bude bilo malo neko nevrjeme ipak je prebrzo doslo na plus 35 a budemo vidjeli [sm=smiley36.gif] Tapika i ja bome imam za cekat do iduceg tjedna kao i Bambina a ti jos dva tjedna skoro ,, ma proci ce to brzo :) Victory ahah kobasa jesi me nasmijala ,, ja bas dogovorila sa tetom kako preksutra radimo dva ledena vjetra uh ima da se napecemo samo 6 sati 6 kora [sm=smiley36.gif] ali cu uzivat u njemuu hiihoo a dns cu svojoj majci za njezin gust napravit mafine [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|