Lanchicaa -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (9.6.2014 15:11:25)
|
Jao, jao, jao! Sad sam skužila ovo "dobro jutro" u dva popodne i brdo vaših postova koje mi nije prikazalo prije nego sam objavila svoj... Čitala sam s mobitela pa je vjerojatno nešto krivo učitalo, tj. nije učitalo... Uglavnom, nije dobro jutro, nego DOBAR DAN [sm=smiley36.gif] ostalo je sve isto... [sm=jezicek.gif] Što se tiče vrućina... Eh... Ja sam dosad živila za ljeto... Normalno funkcioniram tek kad je temperatura zraka 30°C [sm=smiley36.gif], ali ove godine puno teže to podnosim... Inače nisam neka od pretjeranog prženja na suncu. Mislim, bih ja, ali imam alergiju na sunce (nekad mi čak i zimi izbaci) i jako svijetlu put tako da o prženju na suncu mogu samo sanjat... Idem ja na more i posunčam se, ali kad dođem doma, pogotovo nakon što se istuširam, izgledam k'o da sam upala u ogroman grm kopriva, a tako se i osjećam... (bez obzira na mazanje zaštitnim faktorima milijun)... Meni je ginekologica zabranila kupanje u moru sad pred kraj trudnoće, tako da vjerojatno mora neću ni vidjet ove godine, osim ako ne odemo sjest na kakvu plažu oko 8 navečer koji dan kad muž ne radi pa ću umočit noge [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Naravno, sunčanje bez kupanja, u mom slučaju, ne dolazi u obzir... Što se tiče klime... U kući gdje su mi roditelji, klimu nemamo jer je to stara kuća s debelim kamenim zidovima pa unutra po ljeti bude sasvim ugodno (meni čak i hladno). Kod none u Splitu, u stanu na 8. katu (inače ljetna rezidencija), također nema klime... Samo su na svakom lusteru ventilatori i po ljeti, gdje god se okreneš, vidiš jedan prenosni ventilator... U ovom stanu gdje trenutno živimo, imamo klimu, ali u godinu i nešto dana smo je upalili možda 15 puta i to za grijanje... Meni klima jako smeta... Pogotovo što ljudi to nikad ne pale na tih preporučenih par stupnjeva razlike nego raspale na 22-25, a vani 35 [sm=smiley18.gif] U prošloj firmi su tako funkcionirali i onda sam ljeti redovno imala grozne upale mjehura i stalno bila prehlađena i šta ti ja znam... MIMOZA SAM, šta ću [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] Eto, konačno sam pripremila sve što mi treba za rodilište i sad sam puno mirnija... Onaj osjećaj strašnog pritiska i povremena probadanja su prestala... Izgleda da je to stvarno bilo od forsiranja, guranja kreveta, kauča i tako toga... Jedva čekam četvrtak da čujem što će doktorica reći i da vidimo našu Mrvu. [sm=love.gif][sm=love.gif][sm=love.gif]
|
|
|
|