sretnaz -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (11.6.2014 8:45:43)
|
[sm=kava.gif] Jučer smo opet ostavili N na spavanju kod djeda i bake. Oni žele da se privikne boraviti kod njih, jer sad kad dođe nova beba da može i tamo ostati. Fali mi, ali mislim da je to dobra ideja, jer puno bolje sada, nego kad rodim, jer onda bi mu mogao biti veći šok. Kažu d aje lijepo spavao, probudio se oko 7:30, doručkovao i već je u parku od 8 [sm=bravo.gif] Sa mnom ne stigne tako brzo van jer ja uvijek imam nešto za napraviti. Imam Chicco aparatić i prošle godine smo ga koristili. Ove još nismo. I ja sam bila zadovoljna. Kod nas nema komaraca još, tj. ima, ali ne tako puno. Crazy, obavezno nažicaj popust!!!! [sm=smiley1.gif]I super za bebu da je sve OK! Emy, naravno da te svekrva povrijedila. Zna da vam je trebalo i onda tako glupi komentar. Ah... čak ako tako misli trebala je šutjeti. To je žena s iskustvom i očekivala bih reakciju... NEKA SVE BUDE U REDU I ZDRAVO DIJETE! Jučer sam sa sestrama bila na pizzi i baš sam se fino najela, ali valjda od dugog sjedenja, noge su mi otekle... A i toplo je. I sad su mi otečene. Puno njih me pita ako mi je toplo. Kažem da je, ali ionako mi se termin približava pa mi ne smeta. S N sam cijelo ljeto bila trudna. Tea, termin se približava, a ja ne znam, nisam ništa posebno uzbuđena ili nestrpljiva. Na momente mi se čini da neću roditi još 2 mjeseca, npr sada dok sjedim i surfam... a kad me prepona štrecne, pomislim, kad će porod? I cijelo sam vrijeme ubjeđena da će biti puno brže... uglavnom, ne razmišljam previše o porodu, ne bojim se... Sutra nam dolazi knaufer napraviti zid za garderobu i tako su mi misli stalno na nekim radovima... A i N je još mali pa sam još uvijek više posvećena njemu nego budućoj bebi.
|
|
|
|