|
CrazyPuppet -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (7.6.2014 17:57:26)
|
ej cure, evo da vam se javim... bio mi prenaporan dan, dragi danas ima rođendan, pa kad je bio na poslu ja generalku stana, spremila ručak, pozvala cijelu obitelj, dovršila tortu i sad padam s nogu... stopala mi se toliko nalijala da ne mogu papuče obući, japanke me žuljaju, križa me bole :( imala sam malu žutu minutu sa suzama, taman kad je muž došao s posla, izvadim ja meso i krumpir iz pećnice i sve mi nekako sirovo izgledalo pa sam se prepala i u plač [sm=smiley36.gif] ali sve oke ispalo na kraju [sm=smiley1.gif] sad mi je sve čisto i konačno se mogu smiriti i malo stat na loptu... opet sam se preforsirala dva dana za redom[sm=smiley13.gif] i da, prijavljujem smrt vešmašine - pacijent je jednostavno bio prestar i pepun kamenca za operaciju [sm=smiley13.gif] cijela se jadna zaštopala, voda je curila na sve strane, imala sam pravu malu poplavu, a iako sam prala na programu 95, izgleda je temperatura unutra morala biti puno viša kad su se vratašca izvitoperila i staklo puklo... uglavnom užas živi... moram zvat gazdu od stana [sm=smiley36.gif] što se tiče tečaja i disanja... na samom tečaju ti niš ne pokažu, tako da ko nije išao, nije puno propustio... još jednom kažem, možete za 150kn dobiti audio vodič za disanje i opuštanje na http://kastrapeli.hr/opusteno-radanje - javite se na kontakt obrazac, platite i pošalju vam mailom... eto toliko od mene, kako ste mi vi?
|
|
|
|