Anchyloo -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (6.6.2014 17:57:03)
|
juhuuu... vidim,još smo u komadu.. bože,koliko tipkamo.. da smo negdje na kavi neznam kak bi se nadglasale.. hahah [sm=smiley36.gif] je,bambina,u Petrovoj vole recnuti.. ja sam na prvom porodu zaradila 26 šavova,što unutarnjih,što vanjskih a na drugom samo dva,pukle su male stidne usne.. i nažalost,moram priznati da me šivanje boljelo i više od poroda.. vjerojatno jer se meni raspucala i rodnica.. jer nisu na vrijeme rezali..iako sam bila skroz otvorena (10 prstiju) i beba je bila malecka 2 250.. babica nije dobro "razvlačila" tu međicu i prekasno se odlučila rezati.. tako da,od ako biram,od većeg zla manje,radije neka recnu! daju ti i lokalnu protiv bolova,ali,opet nažalost,ne čekaju da počne djelovati.. sve ovisi o tome koliko je tkivo elastično i koliko je babica "voljna i stučna"... nisam sama nikad ništa masirala jer sam se uvijek otvorila bar za jedan prst već u 7.mj trudnoće pa me bilo strah,kak i sama veliš... ali,ako dobiješ/tražiš epiduralnu možda i to izbjegneš.. [sm=smiley1.gif] curke,sve smo pri kraju.. nije ni čudo da nas sve nešto boli,pritišće,žulja i probada.. tijelo se priprema,ma koliko god mi pazile i mirovale.. beba mora van kad tad.. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|