|
victory -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (5.6.2014 11:06:14)
|
Cure, iščitala sam sve vaše postove i zakon ste mi.. ismijala sam a i kavicami ohladila koliko sam se zadubila.. Uglavnom, vidim da ste mi sve dobro i da su bebači pravi mali skakavci :) Samo uživajte, a ti CrazyPuppet nabij šakom šefa ako odustane od dogovora. Teić, ne se živcirati zbog ludih baba... Ja sam nabila (da te samo podsjetim 14 kg- izgledam ko balon), neću ih skinuti nikad vjerovatno ali šta nas briga [sm=smiley1.gif] pogotovo za te babuskare.. Uživaj u svojoj trbici jer za mjesec/ mjesec i pol će bebač izaći i nestat će ti šarmantni udarci u jajnike, kosti, stiskanje ne znam kojih živaca i pritisak na mjehur.. a falit će nam to, sigurna sam :)) Znaš i sama da ćemo obje roditi bebače i pol, šta možemo kad su male mrvice izrasle u velike mrvice, i moramo bit prave puce :)) Bambina, strogo mirovanje je wc i tuškanje, ostalo ležanje i ležanje... po mogućnosti lijevi bok hehe (to je najčešće korišteni termin u zadnje vrijeme) a mirovanje koje i ja imam je leži, odmaraj, odi malo u šetnjicu (ali malo!) i kad završiš u areni u baby centru onda se pripremi na stezanje, žiganje i pritisak cijeli dan i normabel :)) ali, najbolje će ti doktori objasniti ovisno o tvojoj situaciji što smiješ a što ne! Ostale cure, i ja imam pregled slijedeći tjedan, nisam se još naručila ali vjerovatno ću 11 ili 12. Jedva čekam :)) Imam i jedno pitanjce, hoćete li prati kolica, odnosno one navlake i kako?? Neki mi kažu daaaaaaaa, obavezno... Neki ma daj više bakcila ima u zraku nego na kolicima i treba samo biti dekica i tetra ispod bebe, moš mislit da su nama naše mame tako ... Tak da ne znam šta da radim! Ne želim biti ono manijak mama šta dezinficira sve ljude u zgradi kad prolaze kraj naših vrata a opet ne želim propustiti obaviti nešto ukoliko je potrebno! Što mislite???
|
|
|
|