emy0406 -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (4.6.2014 20:24:11)
|
Bambina ,žao mi je da si sve to prošla zbog glupe dr.mislim kaj drugo reć,nego da je glupa i nemarna u svome poslu,ionak smo uplašene zbog svega,još kad ti tak veli užas.Kaj se tiće otvaranja nebrini ja sam već 2 mj.otvorena prst i danas na kontroli veli Blaić još uvijek samo prst,a da nevelim da se baš i nisam čuvala(trogodišnjak,vrt,čak sam i plesala na svadbi [sm=jezicek.gif]) Victory žao mi je kaj se patiš s tom beštijom,još i vaginalete joj,nebi ti bila u koži,al sve nekako izduramo za naše [sm=duda.gif] Crazy super za dogovor sa šefom,moj je mene zvao da mi se pojada na curu koja me mjenja izludit će ga,baš mi ga je žao jer je jako dobar i kao šef i kao osoba. Tea netko je spomenuo Mali anđeo butik pogledaj na fejsu mogu ti reči da su dosta kvalitetne (u svakom slučaju puno kvalitetnije od onih iz dm-a ili konzuma,interspara)imaju i bijele i sa uzorkom. Što se tiće pelena žao mi je da nisam sa prvim djetetom koristila p.p.,a sad neznam kaj da radim,jer u početku ću dobit hrpu j.p. tko god dođe donese paket(svi misle to mi treba) pa ću možda to potrošit pa onda uzet par p.p. za probu. Chocolate bravo za bebicu i cicanje,šaljem Vam obadvjema veliki [sm=smiley31.gif] Danas sam bila na uzv i pregledu,sve je ok,curka ima 3 i pol kg,veli Blaić da neće ić preko 3800 do poroda,a sad vidjet ćemo.Otvorena i daje 1 prst,naručio me za 2 tjedna. Curke ak sam koga zaboravila spomenut,nemojte zamjerit,jer više stvarno neznam ni kaj se pisalo,ni tko je pisao [sm=zmeden2.gif]
|
|
|
|