sretnaz -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (1.6.2014 13:41:55)
|
DD N više nema temperaturu!!! [sm=bravo.gif] Cijelo jutro smo bili vani, i sad spava. Meni još fali sna, ali ajde, nije bilo noćnog presvlačenja. Oko 16:00 dolazi mm pa će mi sve skupa valjda biti lakše. pierre cardin... hm, prije cca godinu dana, gledala sam ta kolica i sestra mi je spomenula da je čula kako su neki nezadovoljni. Nemam pojma, možda se to i promjenilo. Što se tiče izlaska iz rodilišta, ja sam za to da se bebu vozi u AS jaju jer je to jedino sigurno. Košare, jastuci ne štite kod sudara. Isto tako mislim da je za novorođenče i bebu najzdravije da su na ravnome. Izbjegavala sam jaje i sve te ležaljke. N se nije volio nositi i rano sam ga počela stavljati na pod da se igra. Meni se sviđa baby gym, puno više od tih ležaljki s igračkama. Na baby gymu se prvi put samostalno okrenuo s leđa na trbuh. Ne znam da li sam već pisala, ali to s vožnjom u kolicima je baš zanimljivo kod N. Nije se volio nositi, ali se volio voziti, i vozila sam ga u košari na ravnom nekih 6 i pol mjeseci. I kasnije je volio vožnju u sportskom dijelu, ali ako smo negdje sjeli, on bi morao van i to bismo ga stavili na pod i on bi puzao. Tako da jedno vrijeme nismo mogli s njim ni na kavu jer bi puzao po kafiću i bio je jako brz i spretan pa bi bježao. Kad je počeo hodati uz namještaj i na početku samostalnog hodanja kolica nije volio. Morali bismo ga izvaditi i onda bi on hodao gurajući kolica. I sad sam ga ja opet počela stavljati u kolica i on sav sretan sjedne u njih. Lijepo se odvezemo do igrališta, pa se on ljulja, spušta po toboganu itd, i kad idemo doma uredno sjedne, dam mu jabuku ili nešto za grickanje i sve super. A mislim da jedno 2-3 mjeseca prije toga nije bio u kolicima. Da nisam trudna možda se ne bih ni sjetila staviti ga opet. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|