Ulala -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (31.5.2014 13:43:11)
|
Anchyloo dobrodošla [sm=bravo.gif] Blago ti se kada znaš sve što te čeka i što ti zaista treba, a mi mamice po prvi put sve neke preplašene da će nam trebati svega i svačega a na kraju znam da pola stvari nećemo upotrijebiti, ali imamo očito sindrom svijanja gnijezda pa želimo biti full spremne za [sm=duda.gif] Od stvari većinom sam uzela sve ono osnovno, prematalicu, kolica, krevetic, posteljine, madrac, dekice, i riješila sam pelene posto cemo bit u platnenima od pocetka, i ono sto se u ljekarni uzme za njegu pupkica. Od kozmetike necu nista ni kupovati jer planiram koristiti samo bademovo ulje za pocetak, i za kupanje i za mazanje, a Pavloviceva 2kg nam stize u Pon.Torba za rodilište mi još nije ni P od plana [sm=smiley36.gif] A bome i za robicu mi se ne žuri. Skužila sam da sam se zadnjih mj.dana previše preforsirala sa svime i da je sada red da uživam, a ne stalno brinuti joj oću li stić ovo, ono, pa bolovanje, pa doznake pa sto čuda, moramo se ŽENE drage opustiti i odmoriti sada dok možemo i POKUŠAT SE NASPAVAT [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Sve brojimo još malo, pa zašto nebi to iskoristile za sebe kako treba, neka nas sada malo tetoše dok još možemo imat izgovor TRUDNA SAM [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|