sretnaz -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (2.6.2014 14:30:40)
|
bambina27 imaš vremena za bolove. [sm=smiley1.gif] Meni se termin opasno približava i nekako mi se čini da od kad sam ušla u 9 mjesec trudnoće sve mi je postalo teže, brže se zapušem i umorim, prepone bole i slično. Ali realno, i nemam baš nekih bolova ili problema. Cijeli treći mjesec sam provela u Norveškoj, s mm i N koji je tada imao 18 mjeseci. Tada nisam imala trudničke tegobe, jedino me uhvatila neka gadna grlobolja i prehlada. Što se tiče AS ona je ulegnuta, pa ako misliš da je previše može se staviti tetra pelenu ispod. Mada neke AS imaju i dodatak za male bebe. Ali ta vožnja uglavnom kratko traje, bar kod većine. Anchyloo imam dva tickera tako da se na njima vidi koliko sam trudna i koliko je N star. On će za par dana imati 21 mjesec. Da se temp nastavila išla bih danas kod pedijatra, ali eto srećom sve je OK. Inače mm je došao doma jučer i N je u 4 ujutro baš plakao. Mislila sam da je možda opet temperatura, ali nije. Već dugo nije toliko pakao bez razloga pa mislim da je to ud uzbuđenja jer mu se tata vratio. Neki drugi razlog ne vidim. Mene je jedno vrijeme koža svrbila, ali samo trbuh, i bila je suha pa pretpostavljam da je to od rastezanja. Izgleda da sam ja jedina koju gin ne šalje na provjeru šećera [sm=zmeden.gif] Nije da mi fali, ali uvijek sam mislila da se to šalje ako postoji neki pokazatelj da je možda povišen. Njanjica, imam puno i previše robice za malu bebu, to sam već pisala. Puno sam dobila od sestre što je ona čuvala od svoje kćeri i imam od N. Jedan dio od N dala sam prijateljici koja treba roditi dečkića brzo nakon mene. Meni je teta iz Amerike donijela još za N neke stvari oshkosh, a tamo je to puno jeftinije. Kod nas baš nabijaju cijenu. Tea, navlake perem u mašini, zašto na ruke? CrazyPuppet, hvala za link. Priznajem da su me trudovi boljeli i nisam mogla izdržati tu bol pa sam bila poprilično glasna, a zapravo me uopće nije bilo strah, ili tako nešto. Iznenadila sam se koliko to boli. Nisam tada htjela epiduralnu, ali sad ću možda tražiti. Vidjet ću kad dođem u rodilište i kažu mi koliko sam otvorena. I ja ću na termin na pregled u bolnicu, ako ne rodim prije. Do onda idem kod svoje gin. Tako sam išla s N, i onda svaka dva dana pregled.
|
|
|
|