|
sretnaz -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (15.5.2014 22:19:26)
|
Drage moje, došla sam do zaključka da previše pišete i da ja to ne mogu pratiti [sm=smiley36.gif] Victory, čestitam i sve najbolje ti želim [sm=bravo.gif] Nadam se da će vam vrijeme biti lijepo, ali glavno da se što bolje provedete [sm=sloncek.gif]. Za sebe mogu reći da sam jaaaaako umorna. Sutra ujutro dolazi majstor farbati jednu sobu koja je trenutno radna soba, u budućnosti će biti dječja, ali ubrzo će biti soba za mene i malenu kad se vratimo iz rodilišta jer će mm spavati s N u bračnoj sobi. Te sobe su na različitim katovima i zato ćemo tako napraviti, bar za početak dok se ne uhodamo. Stvar je u tome da u sobi od vlage ima plijesni i zato moramo farbati, a kako je mm u Norveškoj, zadnja dva dana čistim i pospremam, jer naravno da je ta soba s vremenom postala skladište. Danas su došli njegovi roditelji maknuti neki namještaj i police sa zidova. Sve bi bilo jednostavnije da sam sama, ali ovako većinu dana provedem s N, a ne mogu ostaviti i skladištiti stvari bilo gdje po stanu jer je on premali da bi razumio da nešto ne smije dirati. Ovo što pišete što se smije što ne u trudnoći stvarno zna izludjeti, ali tek kad počne dojenje?! Jao, što su meni napričali. Na kraju ipak ispada da hrana nema previše veze s grčevima kod bebe. Treba paziti, jesti zdravo, ali nije istina da se mora jesti samo lešo! Chocolate, ako ti je dosadno dođi do mene, [sm=smiley1.gif] nisam ni blizu spremna za rodilište, nisam još sve kupila što mi treba za rodilište, niti speglala robicu, kao što vidiš soba se tek farba... mm namjerava slagati garderobni ormar kad dođe... i iskreno, samo se nadam da se curki neće žuriti van tako da uspijemo sve dovršiti i pripremiti.
|
|
|
|