victory -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (15.5.2014 12:58:09)
|
Bok curke.. evo i ja da se javim.. vidim da ni jednoj nije baš neki dan.. Ja sam jutro sva onako nabrijana na vađenja krvi kad ono- vratite se ne možete danas vadit jer niste došli prije 7 (bilo je oko pol 8 možda i prije). Kao na DZ Željezničar vade zadnji put krv u 9,00 sati pa ne bih stigla na drugo vađenje nakon 2 sata. ja onak MOOlim???? a ne, ne..dođite drugi puta:// mislim koji laboratorij vadi krv do 9 sati, ne kužim!!!!! ali eto, nula bodova od mog današnjeg ogtt-a. ali zato idem sutra pa nek me pikaju dan prije vjenčanja, ionak će mi trebat dugi rukavi kako je vani :/ chocolate, vodi računa za kadulju, nije preporučljiva u trudnoći.. mislim ako ti je zubar rekao ok, ali ja sam na početku trudnoće imala frku počeo mi umnjak bio rast i bolilo za izludit i nije mi moja zubarica dala naravno niti tablete protiv bolova niti naravno snimanje i vađenje, a kad sam rekla jel mogu ispirat kaduljom rekla mi je NE, nije preporučljiva u trudnoći tak da imam novu nenačetu kutiju čaja kadulje. jedino sam smjela tu ranicu prskat propolisom, on djeluje kao anestetik a nije štetan, naprotiv super je za imunitet pa mi je puno pomogao da ne boli taj vražji umnjak. inače sada pijem kalcij 600 ok dietpharma, kažu beba u ovoj fazi uzima sebi 250 tih jedinica dnevno pa nama mamicama stradavaju zubi itd. a osim za zubi i kosti, pomaže i za mišiće i spriječava u kombinaciji sa magnezijom kontrakcije.. ah tko bi ga znao :///
|
|
|
|