chocolate -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (19.5.2014 12:08:24)
|
Meni je za taj pritisak i stezanje rečeno da je to normalno baš zbog niske nošnje i da što više odmaram.. Toga sam se pridržavala tjedan dana, a onda sam malo po malo krenula po starom.. Sad kad osjetim baš jaki pritisak ili ešto slično, malo stanem, sjednem ovisi gdje sam i odmorim.. Nekako sam se navikla na to, toliko da mi je čudno ako me nakon 10 min šetnje ništa ne smeta.. Mislim da bi mi stvarno pomogao taj pojas, al sad je kasno.. Ne idem još u bolnicu na preglede, poći ću sada nakon ovog pregleda.. Inače idem kod privatnika koji ima ugovor s bolnicom tako da on nekoliko puta mjesečno radi i u bolnici.. I svaki tjedan mi je sad baš zbog zadka, da prate koliko beba napreduje, jeli se okrenula, ono u biti da budemo spremni.. Pomalo ja sam mojoj curi spremila sobu odmah do naše.. Mislila sam ugurati krevetić u našu sobu al kako bi trebala uzeti i komodu odlučila sam od samog starta da mi cura ima svoju sobu.. Ugl uzela sam joj komplet sobu u adaxa (ormar, krevetić, komoda + daska za presvlačenje) medo print, možda si je vidjela, meni je savršena.. Obojali smo sobu u nježnu plavu boju, kraj krevetića sam zalijepila naljepnice 4 meda, kraj komode isto, imam lila zavjese, isti takav tepih, stolić s lampom, čak sam nabavila i onu stolicu što se ljulja.. :) Al već sad imam još planova kako da to upotpunim.. [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|