kisica -> RE: Odbrojavanje prosinac 2013. (30.12.2013 18:41:41)
|
Lijepe moje trudilice, prvo mi treba ona trudilica što radi u ljekarnoj, ili tako nešto, ako je uopće još tu jer nick nisam zapamtila. Muku mučim sa malim, ima gljivice navodno po rukama i licu, ped.nam je stvarno super pa mi nekako i nije sumnjat u dg. Međutim mažemo to 14 dana, 2 puta dnevno, i nema pomaka, a dala nam je Lamisil kremu jer ona kao pokriva više vrsta gljivica nego Plimicol ili Canesten. Uglavnom sad se i ona čudi jer reakcije nema, a termin za dermatologa imamo tek 21og (naravno meni je termin 19og) i sve mi je to nekako dugoooo, pa bi probala nešto, bilo što drugo. Dacana - ja listicu vidim već hehe. Pumba super za termin, navijamo za tebe, i sigurna sam da će od tog svega biti neke koristi ipak. Perlice mila – svi mi imamo nekad te dane kada mislimo da više nemože biti gore, ali nažalost uvijek ima gore od gorega. Tako da mislim na tebe, budi mi jaka koliko možeš i drži se. Snjeguljice – hehe, ma nisam rodila..danas evo imala neke trudiće, i to onak svakih 4 minute, i taman ustala, reko idem spremit još sitnice i ono stalo sve. Lili – ja sam ti nakon spontanog padala u nesvjest, tlak mi je bio sasvim oke, ali je caka bila u razlici samo od 5..znači inače sam imala tlak 120/60 a kad bi mi bio 125/60 ili 120/65 meni se vrtilo, bilo mi je slabo, povratila bi pa čak i srušila se. I tako jedno 2 mj. Mislim ja na sve vas, ali često mi se lap ugasi, dođem, napišem svima sve i onda se ugasi, i opet ponovo..pa izgubim volju. Pinky i ostale cure gdje ste?
|
|
|
|