Pumba -> RE: Odbrojavanje prosinac 2013. (28.12.2013 22:54:32)
|
Dacana hvala ti [sm=smiley31.gif] Perlice, znas da ti zelimo sve mi ovdje da se cim prije oporavite svi skupa i zaboravite sve ono lose iza vas... neka vam 2014 bude puuuuno bolja od ove glupave 2013 [sm=smiley1.gif] I da, sve sam isplanirala... evo popila sam bas drugu kapsulu Hiramicina... Jutros u 11 prvu, pa nakon 12 sati, veceras u 11 drugu, i tako jos 6 dana.. ima ih samo 5 kapsula u pakiranju, pa mi je danas muz kupio tri pakovanja... valjda je to sve ok... vjerojatno je jak antibiotik kad ih je samo 5 u pakovanju... u pon moram odnijeti recept u apoteku, jer sam ovo na dug dobila.. super je kad imas prijateljicu koja radi u ljekarni, hahhahahaha [sm=smiley36.gif] Eto, vjerojatno u pon isto zovem Cito da definiramo datum... malkice me strah kako se to blizi, al sto se mora nije tesko! Sve cete znati na vrijeme... opet mi ide na zivce to sto moram u moje G u pon pitat je za recept za Hiramicin, a ona mi ga uopce nije preporucila... jos kad joj kazem da idem privatno na HSG a ne u bolnicu po njenim preporukama, uuuffff... mogu mislit kako ce me gledati.. ma strah me da mi uopce nece dati recept onda.. jao, kako su grozne te socijalne G... tj barem moja! Ljuta je ko pas jer idem u Cito, a ne kao sto ona kaze “samo se opustite, doci ce beba” i tako vec 2 godine... glupacaaaa!!!!! [sm=smiley11.gif] Uglavnom muka mi je kad se sjetim ponedjeljka.. vec vidim scenu, bilo bi mi super kad bi mi moja dr opce prakse mogla dati recept za Hiramicin, mislite li da je to moguce?
|
|
|
|