Pumba -> RE: Odbrojavanje prosinac 2013. (26.12.2013 22:38:36)
|
Evo i mene tu, sada kad smo se prejeli ovih dana... dobila sam 5 kila ja mislim, u nijedne gace ne stanem, hahahahahahha [sm=smiley36.gif] Domaca kobasica, kolaci, pecenje... ma stalno negdje jedemo... posjete, prijatelji, rodbina, ma ovo je legendarno... e da je svaki dan Bozic, ne bi ja bila Pumba nego Pumbetina!!! hahahahahha [sm=smiley36.gif] Drage moje zelim vam obilje mira, ljubavi, zadovoljstva, radosti i uspijeha... neka vam Isusovo porodjenje donese jos mnogo toga lijepoga u vase domove... SRETAN VAM BOZIC od srca!!! Nama je bilo bas predivno ovu godinu, nadam se da je i kod vas sve proslo u najboljem redu. Sto se [sm=hudicek1.gif] tice jos je nema... a kao sutra bi trebala... jooooj kako bi bilo divno da ne dodje, ali kao sto i znate toliko mjeseci se nadas i nikad [sm=modricrtici.gif] pa sad pusem i na hladno, nekako ne ne nadam kao na pocetku... sad sam kao svjesna svega i ocekujem [sm=hudicek1.gif] iz mjeseca u mjesec... doduse tamo negdje duboko u sebi ja se uvijek barem malkice potajno nadam [sm=duda.gif] ali ono kad dodje gospodja menga nisam previse iznenadjena ni bedirana... Vidjet cemo sve sutra... mjerila sam ja i temp ovih dana uredno, samo ne znam koliko je to mjerodavno jer naravno nisam niti isla spavati u normalne sate niti sam se budila u normalne sate... prvo badnji dan, vecer, kolende, polnocka, drustvo... posli smo spavati u 4ipo ujutro, pa se probudili u 10ipo na Bozic, pa opet cijeli dan ludnica, bili vani navecer sa drustvom, legli u 2ipo, probudili se danas u 9ipo... ma ne znam, na papiricu mi je zapisana pa je moram unijeti u FF al dali je mjerodavna eee to je vec upitno... mislim da prije nije nego je... al ajd, jednom u godini je Bozic! hahahahaha [sm=smiley1.gif] Nadam se da ste mi vi sve dobro. Ikaa trudnica nasa, jos nekako ne mogu vjerovati! Sigurna sam da ce sve biti super na prvom pregledu!!! [sm=bravo.gif] tintin ja ti hocu viditi pupu jaaaaako, daaaj stavi nekako!!! Perlice, Daxy, Pinky, Kisice, nadamse, anaxx, bebac, malena, jasmina, dacana, eternity, fiona - ma sve vas ljubim do neba, i vas sto nisam spomenula... malo sam luckasta, vjerojatno od svih nazdravljanja jucer i danas, hahahahahhaa... [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|