kisica -> RE: Odbrojavanje studeni 2013. (3.11.2013 20:37:03)
|
Cecilija – ako vidiš da to ipak još nisu oni „najplodniji“ dani onda bolje možda da sačekate. Možda rezultat bude bolji. Perlice – ma nije ti uopće problem, samo ja ti pojma nemam gdje si ti to našla. Išla sam na svoj profil da vidim sve svoje postove, pa vidim da mogu vidjeti samo zadnjih 100, a međunjima su isključivo postovi sa teme trudnica i ove gdje se nadamo. Prošla forum zatrudnjivanje, ali iskreno nisam našla tamo svoju temu nikakvu. Tak da kad bi znala kako to naći, možda se ječaš točno gdje si me vidjela? Fiona draga – moj otac je poginuo na strašan način dok sam ja imala samo 13 godina. Mislim da mi nikada nije bilo gore nego kada se rodio moj Adrijan. Suprugov otac uživao je u prvom unuku, a ja sam iskreno samo mislila o tome kako moj nije to ni dočekao. I zapravo i sad mi je jako jako teško kada se sjetim koliko je divan otac bio meni, vjerujem da bi bio još bolji djed mom sinu, ali nažalost nije sa nama. Do sada sam redovno Adrijana vodila na groblje, iskreno, u ovih 4 i pol godine koliko on ima, nikada nisam smogla snage reći mu „Tu je tvoj djeda“ niti započeti uopče priču o njegovom djedu. Neki dan kad smo krenuli na groblje, jedva sam to uspjela izustiti. Nemoj misliti o tome kako ti nisi uspjela podariti mu unuka, jer tko bi znao da će ga snaći tako neka bolest. Misli o tome kako će unuk ili unuka jednog dana doći i kako ćeš njemu ili njoj pričati o tome kako je deda bio divan čovjek. Jako mi je žao. Inače sad kad je Fiona spomenula svoju tragediju, danas me posjetila mama i priča mi kako od moje frendice iz škole (znači ona ima nekih 23 godine) muž (on možda ima 24/25) je saznao nema dugo da ima rak jezika, i prije par dana su mu odstranili jezik, a imaju djevojčicu od 5 godina. Strašno je što nas sve snalazi.
|
|
|
|