cecilija -> RE: Odbrojavanje studeni 2013. (2.11.2013 18:42:49)
|
Vecer svima! Trudilice kako ste? Daxy, kisica, a sta cu, moram hrabro dalje..vec sam se toliko puta razocarala, nakupovala testića, plakala...i jednostavno sam shvatila da moram dalje i glavu gore i svaki put krenut ispocetka..[sm=smiley1.gif] nema odustajanja!! Evo danas mi je 12DC, i polako primjecujem promjene na stidnici..iz suhog prelazi u neki iscjedak..ako je promijenjiv, stize O! Ja sam vam jedno vrijeme platila cikluse po billingsovoj metodi (pracenje sluzi) i mogu vam reci da sam taj nacin zbilja znala prepoznati kada sam plodna,i tada sam uspijela ostati trudna 1. put, nakon 5-6 mj. pokusavanja..a zadnji mjesec prije toga sam pratila sluz i eto ga, beba je bila tu..neznam zasto sam prestala pratiti, sada opet pocinjem..zasto nebiste i vi probale? Ima negdje tema na rr o tome i zene doista uspijevaju prepoznati (ne)plodnost..[sm=smiley1.gif] Uglavnom, ako veceras uspijem uhvatiti mm, akcija je tu![sm=jezicek.gif] Ako ne, ovih dana cu ga uhvatiti posto-poto...[sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] Ostale trudilice , sto je s vama? Ima li kakve akcije? Farah, malena??mi smo tu negdje, jel se vama blizi O? syringa, ja zbilja neznam sto bi to moglo biti (iscjedak), ne znam sto je od tebe bilo prije?? Perlice, svakako odi na f-metriju.. Lilyras, dobro dosla!! [sm=smiley31.gif] Eh da, pronasla sam kratki zanimljiv animacijski video o ovulaciji! Sve sto se dogada s nama zenama tijekom jednog ciklusa, pa pogledajte![sm=smiley1.gif] http://www.youtube.com/watch?v=2qf-c3BfXYM
|
|
|
|